Σε σοβαρή κατάσταση κορυφαίος ηθοποιός μετά από ατύχημα με εκχιονιστικό - Ξαγρυπνά στο πλευρό του η οικογένεια του

Σε σοκ όλο το Hollywood

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε σοβαρή κατάσταση κορυφαίος ηθοποιός μετά από ατύχημα με εκχιονιστικό - Ξαγρυπνά στο πλευρό του η οικογένεια του

Σε σοκ βρίσκεται ολόκληρο το Hollywood με την είδηση πως ένας κορυφαίος ηθοποιός που έχει αγαπηθεί πολύ μέσα από τις ταινίες τους, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο έπειτα από ατύχημα που είχε την ώρα που καθάριζε το χιόνι έξω από το σπίτι του (Η είδηση έγινε γνωστή μετά την απώλεια γνωστού Έλληνα ηθοποιού).

Ένα μέτρο χιόνι έπεσε τη νύχτα μεταξύ παραμονής και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και μετά την σφοδρή χειμερινή καταιγίδα που σφυροκόπησε και πάλι την κομητεία Washoe κοντά στο Ρίνο, ο ηθοποιός βγήκε να καθαρίσει το δρόμο μπροστά από το σπίτι τους και τα γύρω στενά καθώς έχει εκχιονιστικό μηχάνημα.

Το ράντσο του χολιγουντιανού ηθοποιού βρίσκεται σε μια απομονωμένη ορεινή περιοχή και το χιόνι έχει σκεπάσει τα αυτοκίνητά του και φτάνει ακόμη και τα παράθυρα του πρώτου ορόφου.

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για το ατύχημα του ηθοποιού

Η κατάστασή του είναι εξαιρετικά δύσκολη και η οικογένειά του ξαγρυπνά στο πλευρό του περιμένοντας ένα θαύμα. Ο 51χρονος σταρ μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο την Κυριακή.

Ο ατζέντης του δεν αποκάλυψε πώς ακριβώς κατάφερε να τραυματιστεί τόσο άσχημα, ανακοινώνοντας μόνο πως το «ατύχημα σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του εκχιονισμού», προσθέτοντας ότι ο ηθοποιός λαμβάνει «εξαιρετική ιατρική φροντίδα» και η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του. Είναι «σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση».

Ο ηθοποιός ο οποίος έχει μια εννιάχρονη κόρη την Άβα με την πρώην σύζυγό του, διαθέτει έναν αριθμό εκχιονιστικών μηχανημάτων που χρησιμοποιεί για να καθαρίζει τη μεγάλη είσοδο του σπιτιού του, καθώς και δρόμους και μονοπάτια στην περιοχή. Μάλιστα, συχνά κάνει αναρτήσεις για τις ακραίες καιρικές συνθήκες που πλήττουν την περιοχή όπου μένει.

Ο λόγος για τον ηθοποιό που αγαπήθηκε ιδιαίτερα για τις ταινίες της Marvel υποδυόμενος τον Hawkeye, Τζέρεμι Ρένερ.