Υποδέχτηκαν το 2023 με ένα "καυτό" φιλί - Η τρυφερή φωτογραφία της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Konnie Metaxa
Instagram / Konnie Metaxa

Πιο ερωτευμένοι και αγαπημένοι από ποτέ υποδέχτηκαν το 2023 η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης μιας και το καλοκαίρι που μας πέρασε ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου (δείτε εδώ πού και πώς πέρασαν τα φετινά Χριστούγεννα).

«Το ζήσαμε πάρα πολύ, χωρίς άγχος και ήμασταν πραγματικά σαν καλεσμένοι και εμείς. Κάτι που δεν το έχω ξανακούσει από κανένα άλλο ζευγάρι. Ότι δεν είχαμε ξανακάνει, το κάναμε εκείνο το βράδυ.

Άλλαξα στην εκκλησία, στην παραλία, στην είσοδο και μετά στο πάρτι τέσσερις φορές. Το τέταρτο όμως είχε μια ουρά και το έσκισα άρα ήταν σαν πέμπτο. Και μετά κυκλοφορούσα με μια τρύπα τεράστια που φαινόταν από μέσα το βρακί μου! Σε όλο το πάρτι! Χιλιάδες άλλα πράγματα πήγαν λάθος εκείνη την ημέρα γιατί δεν είχα πάρει βοήθεια, παρά μόνο εκεί την ίδια μέρα, και τα είχα κάνει όλα μόνη μου.

Το αστείο ήταν πως με το που τελείωσε η τελετή στην εκκλησία, εγώ έφυγα χωρίς τον Καπότση, γιατί δεν ήξερα ότι πρέπει να φύγει η νύφη μαζί με τον γαμπρό. Πήρα το αμάξι και έφυγα. Επίσης ξέχασα να υπογράψω τα χαρτιά του γάμου. Κάποιος με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε έφυγες και ο Μάριος πού είναι; πρέπει να γυρίσεις πίσω. Γύρισα στην πίσω εκκλησία υπέγραψα τα χαρτιά και ούρλιαζα γιατί δεν ήξερα που είχε πάει», είχε πει η Κόνι Μεταξά για την ημέρα του γάμου τους.

Το "καυτό" φιλί Μεταξά - Καπότση

Το βράδυ, λοιπόν, του Σαββάτου 31/12 η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης άλλαξαν χρόνια στο σπίτι τους με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μάλιστα, την επόμενη ημέρα η όμορφη τραγουδίστρια δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία για το 2023 στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με τον αγαπημένο της και να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί!