Λευτέρης Μητσόπουλος: Το δράμα του νικητή του J2us - «Ήμουν σε μικρή ηλικία όταν...»

«Μετά όσο μεγάλωνα, προσπαθούσα να...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λευτέρης Μητσόπουλος: Το δράμα του νικητή του J2us - «Ήμουν σε μικρή ηλικία όταν...»

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος αναδείχθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ο μεγάλος νικητής του Just the 2 us(δείτε εδώ βίντεο από την στιγμή της ανακοίνωσης) κι εννοείται πως το πρωί της Τρίτης (3/1) βρέθηκε ζωντανά στο πλατό του Happy Day για να μοιραστεί μαζί με τους συνεργάτες του την εμπειρία αυτή.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε πράγματα για το παρελθόν του που δεν γνωρίζαμε, αποκαλύπτοντας κιόλας που αφιέρωσε τη νίκη του.

Η κατάθεση ψυχής του Λευτέρη Μητσόπουλου

«Την ημέρα του τελικού τα χρειάστηκα, έλεγα “Παναγία μου μην κάνω κανένα λάθος”. Είχα πολύ άγχος, προσπαθούσα να μην το δείξω, έλεγα ότι δεν έχω», είπε αρχικά και συνέχισε: «Οι δικοί μου ήταν εκεί, η Μαρία είναι σκυλί γιατί από το πρώτο live και κάθε Σάββατο ήταν εκεί, δεν έλειψε ούτε μέρα».

«Ξεκίνησα να το αφιερώνω στον πρώτο μου κολλητό που έχασα. Μου στοίχισε πολύ σε αυτό γιατί ήμουν σε μικρή ηλικία. Ήταν κάτι πολύ διαφορετικό για εμένα και δεν το είχα βιώσει. Τον χτύπησαν με το μηχανάκι κι ήμουν μπροστά. Οπότε τον είχα στην άσφαλτο κάτω και μου στοίχισε πάρα πολύ. Μετά όσο μεγάλωνα, προσπαθούσα να το έχω σε κουτάκια, να το φτιάξω και δέθηκα πολύ με τον άλλο μου τον φίλο, τον Πουφ. Εκείνο τον καιρό φεύγει η γιαγιά μου, μου σκοτώνουν και τον σκύλο κι εκείνες τις ημέρες χτύπησε κι ο Πουφ. Εκεί είπα τέλος δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ό,τι και να κάνω, δεν μπορώ να τους φέρω πίσω.

Ήμουν συνειδητοποιημένος και το πήρα καλά σε εισαγωγικά. Προσπάθησα να δω διαφορετικά τη ζωή» εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Μητσόπουλος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα ζευγάρια που βρέθηκαν στον τελικό λέγοντας χαρακτηριστικά για την Φωτεινή «Ίσως η Φωτεινή να πειράχτηκε λίγο. Πίστευα ότι θα το πάρουν τα παιδιά και ο Πάνος έχει καλή φωνή έχουν περάσει μια πολύ ωραία εικόνα και μηνύματα».