«Ούτε να το σκέφτεσαι!»: Η έντονη ενόχληση του Σαμπάνη στο αεροδρόμιο - Αμήχανη η Σαρρή

«Έρχεται»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ούτε να το σκέφτεσαι!»: Η έντονη ενόχληση του Σαμπάνη στο αεροδρόμιο - Αμήχανη η Σαρρή

Το πρώτο ρεπορτάζ του 2023 για τον Γρηγόρη Μπάκα φαίνεται πως δεν πήγε και πολύ καλά! Περιμένοντας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο ρεπόρτερ του Πρωινού, έπεσε πάνω στην Ιωάννα Σαρρή και τον Γιώργο Σαμπάνη!

Μπορεί το πρώην μοντέλο του GNTM να κοντοστάθηκε μπροστά στις κάμερες και να απάντησε σε πολύ λίγες ερωτήσεις του δημοσιογράφου αλλά ο τραγουδιστής έδειξε από την αρχή την δυσαρέσκειά του αποφεύγοντας να περάσει από το σημείο και φωνάζοντας την Ιωάννα από μακριά.

Όταν, δε, η κάμερα γύρισε προς το μέρος του εκείνος ακούστηκε να φωνάζει από το βάθος «Ούτε να το σκέφτεσαι, καλή συνέχεια και καλή χρονιά». Ο Μπάκας μεταφέροντας την εμπειρία του αυτή στον αέρα της εκπομπής αστειεύτηκε λέγοντας ότι αυτή ήταν καλύτερη ατάκα από αυτή που του είχε πει στο παρελθόν ο Βασίλης Μπισμπίκης «να εξαφανιστείτε» (δείτε το βίντεο με το συγκεκριμένο περιστατικό εδώ).

«Είμαι ερωτευμένος» - Οι συγκινητικές δηλώσεις του Σαμπάνη για την Σαρρή

Το πρωί της Πέμπτης (22/9) μέσα από την κάμερα της εκπομπής, «Πάμε Δανάη» προβλήθηκε η σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Σαμπάνης. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για πρώτη φορά για τον έρωτα που έχει βρει στα μάτια της Ιωάννας Σαρρή.

«Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω, η τωρινή μου σχέση ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό. Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του ”Άσε με να σε προσέχω”. Με την Ιωάννα είμαστε μαζί λίγους μήνες αλλά ωραίους, είμαι ερωτευμένος».