Χαρές στο σπίτι της Νάντιας Μπουλέ και του Γιώργου Ισαάκ

Η φωτογραφία με την αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Πολύ ξεχωριστή και σημαντική είναι η σημερινή 3/1 μέρα για την Νάντια Μπουλέ και τον σύζυγό της Γιώργο Ισαάκ, καθώς ο δεύτερος γιορτάζει τα γενέθλιά του. Φυσικά, η ηθοποιός και παρουσιάστρια του ευχήθηκε και δημόσια, παρόλο που λίγες είναι οι φορές που επικοινωνούν μέσα από τα social media και μοιράζονται κοινές τους φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, η Νάντια Μπουλέ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία όπου βλέπουμε την τούρτα - υπερπαραγωγή, ενώ η ίδια αποκάλυψε και την ηλικία του.

Η τούρτα του Γιώργου Ισαάκ για τα γενέθλιά του και οι ευχές της Νάντιας Μπουλέ

Ο Γιώργος Ισαάκ έσβησε μια τούρτα σε σχήμα υδρόγειου σφαίρας, ενώ είχε πάνω κεράκια σε λευκό και κόκκινο με τον αριθμό 40. Μάλιστα, ο ίδιος, αναδημοσίευσε το σχετικό στιγμιότυπο και έγραψε στην λεζάντα "Ναι, το ξέρω. Είμαι τόσο μεγάλος". Η Νάντια Μπουλέ έγραψε αντίστοιχα στην λεζάντα της: "Χρόνια πολλά, σε αγαπώ".

Η τούρτα του Γιώργου Ισαάκ για τα γενέθλιά του και οι ευχές της Νάντιας Μπουλέ 

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι έχει ολοκληρώσει την ευτυχία του με τον ερχομό της κόρης του.

«Ο τοκετός κράτησε συνολικά 10-11 ώρες, αλλά ειλικρινά δεν το κατάλαβα. Πέρασε πολύ γρήγορα ο χρόνος και χωρίς πόνο. Μάλλον για αυτό πέρασε γρήγορα. Τις περισσότερες ώρες ήμασταν στο δωμάτιο με τη μαία και τον γιατρό και λέγαμε ιστορίες από τη ζωή και τη δουλειά μας. Απλώς κάποια στιγμή μου είπε: «Ήρθε η ώρα, σπρώξε»».

Οι επόμενες τρεις μέρες μετά τον τοκετό ήταν πιο δύσκολες από τον ίδιο τον τοκετό. Ευτυχώς με τα κατάλληλα παυσίπονα ήμουν οκ. Αλλά ειδικά την πρώτη μέρα, πονούσε όλο μου το σώμα από τη γέννα. Επίσης το πιο επίπονο κομμάτι του τοκετού ήταν πριν ξεκινήσει. Όταν προσπαθούσαν να μου βρουν φλέβα για τον ορό», είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός και παρουσιάστρια για τη γέννηση της κόρης της (δείτε εδώ πώς είναι το σώμα της λίγο καιρό μετά).