Άκρως διαχυτική με τον σύντροφό της - Αποκλειστικές φωτογραφίες από νυχτερινή έξοδο αγαπημένης ηθοποιού

Και σίγουρα δεν είναι αυτή που φαντάζεστε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άκρως διαχυτική με τον σύντροφό της - Αποκλειστικές φωτογραφίες από νυχτερινή έξοδο αγαπημένης ηθοποιού

Ποιος είπε ότι ο Άη Βασίλης δεν πηγαίνει δώρα και στα μεγάλα παιδιά τις γιορτινές μέρες; Την πόρτα πάντως της Ευγενίας Παναγοπούλου σίγουρα την χτύπησε δωρίζοντάς της έναν μεγάλο έρωτα – δεν χρειάζονται περισσότερες λεπτομέρειες - αφού οι αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU από το “Έναστρον” μιλάνε από μόνες τους...

Η πανέμορφη πρωταγωνίστρια της σειράς του STARΤρία μίλια” (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο) την παραμονή Χριστουγέννων έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: “Ο Άη Βασίλης μού έφερε επιτέλους το δώρο μου” που δεν ήταν άλλο φυσικά από τον σύντροφό της. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού ο αγαπημένος της λέγεται Ηλίας Μιλιάκος και δουλεύει για την Google.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Ευγενία Παναγοπούλου

Ευγενία Παναγοπούλου σύντροφος

Ευγενία Παναγοπούλου

Ηθικός αυτουργός της γνωριμίας τους, το καλοκαίρι που μας πέρασε, ήταν ο παιδικός φίλος εκείνου, ο Χάρης Χιώτης που τυχαίνει να είναι επίσης αγαπημένος φίλος και συνάδελφος της Ευγενίας στην σειρά. Ο έρωτας του ζευγαριού ήταν κεραυνοβόλος και από όσο γνωρίζουμε το μόνο εμπόδιο μέχρις στιγμής ανάμεσά τους είναι η απόσταση καθώς ο Ηλίας μένει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Δουβλίνο, παρόλα αυτά όμως ο έρωτάς τους φαίνεται να εκμηδενίζει με την πρώτη ευκαιρία τις μακρινές αποστάσεις.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 4/1, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ