Ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει: «Μου έσκισε τα χαρτιά και τα πέταξε στα μούτρα μου...»

«Όταν ξεκίνησα να δουλεύω ως δημοσιογράφος υπήρχε τεράστιος ανταγωνισμός»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
 Ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει: «Μου έσκισε τα χαρτιά και τα πέταξε στα μούτρα μου...»

Ο γνωστός δημοσιογράφος - εκδότης, Τάσος Δούσης, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, που παρουσιάζει φέτος για πρώτη χρονιά η Φαίη Σκορδά, μετά την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής της ταξιδιωτικής εκπομπής Εικόνες, η οποία προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή μέσα από τη συχνότητα του OPEN, μίλησε για τα ταξίδια που έχει κάνει, αλλά και για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Η συνέντευξη του Τάσου Δούση στο Πρωινό μας

«Το ταξιδιωτικό ρεπορτάζ είναι το πιο δύσκολο», ανέφερε αρχικά για την εκπομπή που παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία.

Όσον αφορά τα σχόλια που γράφονται πως παρουσιάζει πιο ακριβά μέρη και μαγαζιά στα ταξίδια του, ανέφερε «Δεν μπορώ να πάω Κωνσταντινούπολη να δείχνω ότι τρώω κεμπάπ, υπάρχει και στην Ελλάδα».

Στην συνέχεια έπειτα από ερώτηση της δημοσιογράφου της εκπομπής, ο Τάσος Δούσης ανέφερε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του στο χώρο της δημοσιογραφίας: «Όταν ξεκίνησα να δουλεύω ως δημοσιογράφος υπήρχε τεράστιος ανταγωνισμός. Υπήρχαν μόνο τέσσερα κανάλια. Τώρα τα νέα παιδιά είναι drama queen. Είναι σε μια κατάσταση που δραματοποιούν μια κατάσταση. Αν σου πουν ότι δεν έκανε σωστά μια συνέντευξη δεν χρειάζεται να βάλεις τα κλάματα».

Σχετικά με το αν έχει δεχτεί bullying ο ίδιος: «Η πρώτη μου δουλειά ήταν στη "Αυριανή" και το "Ράδιο Αθήνα" που ήταν ο ορισμός του bullying. Είχα γράψει λάθος έναν αριθμό του Προπό. Ο αρχισυντάκτης μου έσκισε τα χαρτιά και τα πέταξε στα μούτρα μου. Αυτό το περιστατικό σήμερα θα λεγόταν bullying, τότε ήταν φυσιολογικό. Δεν ξαναέκανα ποτέ το λάθος».

Να υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα παραχώρησε αναλυτικότερη συνέντευξη στο περιοδικό YOU και την Τζώρτζια Συρίχα, μιλώντας για την οικογένειά του και την οικονομική τους κατάσταση τα τότε χρόνια (διαβάστε την αναλυτικά εδώ).

Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τον Τάσο Δούση στο κανάλι του στο Youtube καθώς και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για ακόμη περισσότερες μαγευτικές... Εικόνες!