Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στον αέρα του OPEN - «Συγκινήθηκα τώρα»

Γιαγιά για πρώτη φορά θα γίνει αγαπημένη τραγουδίστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στον αέρα του OPEN - «Συγκινήθηκα τώρα»

Μπορεί οι ειδήσεις των τελευταίων ημερών να είναι αρκετά δυσάρεστες, όμως πολλά είναι και τα ευχάριστα γεγονότα που έχουν συμβεί τα επισκιάζουν. Πολλά από αυτά σχετίζονται και με γεννήσεις και εγκυμοσύνες. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για παράδειγμα, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ενώ έγινε γνωστό πως και η οικογένεια του Νίκου Μουτσινά θα μεγαλώσει.

Το πρωί της Τρίτης 3/1, ωστόσο, στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, βρέθηκε ως καλεσμένη μία σπουδαία τραγουδίστρια, η οποία με πολύ μεγάλη συγκίνηση ανακοίνωσε τα ευχάριστα. Δεν πρόκειται για την εγκυμοσύνη της ίδιας, αλλά για της κόρης της.

Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στον αέρα του OPEN

Ο λόγος για την Ελπίδα, η οποία θα γίνει γιαγιά για πρώτη φορά και δεν μπορεί να περιγράψει με λόγια την χαρά της: «Γιαγιά θα γίνω τώρα. Είμαι πολύ περήφανη και πολύ χαρούμενη. Η κόρη περιμένει αγοράκι. Συγκινήθηκα τώρα, είναι η πρώτη φορά που το λέω. Θα το ζήσω και αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια έχει περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή της, ιδιαίτερα μετά τον χαμό του συζύγου της και γι' αυτό η κατάσταση του παιδιού της την κάνει να αισθάνεται τεράστια ευγνωμοσύνη που το περνά αυτό μαζί της.

«Τον άκουγα να περπατάει, έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον. Όταν έρχονται οι στιγμές, μου έρχεται η εικόνα αυτή που έζησα στο σπίτι… Πράγματι, από τότε που άλλαξα περιβάλλον είμαι πολύ καλύτερα. Συνήλθα ψυχολογικά», είχε δηλώσει για τον έρωτα της ζωής της.

Η κόρη της, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και πλήθος κόσμου έσπευσε να της ευχηθεί για τα ευχάριστα γεμίζοντας την ανάρτησή της με θετικά μηνύματα.

Κόρη Ελπίδας έγκυος
Instagram / itskatsantoni