«Επειδή γνωρίζω και τις αδελφές του Βασίλη...» - Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου για την γέννηση του γιου της Σπυροπούλου & του Σταθοκωστόπουλου

«Μέσα από την καρδιά μας...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Επειδή γνωρίζω και τις αδελφές του Βασίλη...» - Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου για την γέννηση του γιου της Σπυροπούλου & του Σταθοκωστόπουλου

Την Τρίτη 3/1 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο (δείτε εδώ πως το ανακοίνωσαν). Την Τετάρτη 4/1 το πρωί ο γυναικολόγος και μαιευτήρας της παρουσιάστριας μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA και εξήγησε όλες τις λεπτομέρειες για τον τοκετό αλλά και την κατάστασή της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Ψαθάς, ανέφερε πως η ίδια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι 2,800 γραμμάτια χθες 3/1 το μεσημέρι με καισαρική. Η πρώην παρουσιάστρια είναι άριστα στην υγεία της όπως και το μωράκι της. Μάλιστα, η νέα μανούλα είναι εντελώς καλά και ήδη ξεκίνησε να περπατάει, όπως και να θηλάζει τον μπέμπη της.

Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου για το παιδί της Σπυροπούλου και του Σταθοκωστόπουλου

Στο μαιευτήριο είναι όλοι οι συγγενείς της και τηρούν το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό. Στο πλευρό της είναι από το πρώτο λεπτό ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Με αφορμή, λοιπόν, όλα τα παραπάνω, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ευχηθεί με την σειρά της στην οικογένεια του πρώην της, επισημαίνοντας πως είναι το πρώτο μωρό που γεννιέται με τη νέα χρονιά, μιλώντας πάντα για τις εγκυμονούσες της ελληνικής σόουμπιζ.

«Το παιδί θα το πούνε Βλάσση, όπως λένε και τον πατέρα του Βασίλη. Αν δεν κάνω λάθος, επειδή γνωρίζω και τις αδελφές του Βασίλη, είναι το 8ο εγγόνι που αποκτά ο κύριος Βλάσσης με τη σύζυγό του. Αυτή την περίοδο περιμένουμε αρκετές κοπέλες από την showbiz να γεννήσουν και η Κωνσταντίνα είναι η πρώτη, έκανε ποδαρικό. Χαιρόμαστε πάρα πολύ. Να τους ζήσει μέσα από την καρδιά μας και πάνω από όλα να είναι γερό και καλότυχο», είπε χαρακτηριστικά.