Διαψεύδει τα δημοσιεύματα - Η απάντηση της Έφης Θώδη για την κρίση πανικού στο ταξίδι της στον Καναδά

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Διαψεύδει τα δημοσιεύματα - Η απάντηση της Έφης Θώδη για την κρίση πανικού στο ταξίδι της στον Καναδά

Πριν από λίγες ώρες δημοσιεύθηκε ένα άρθρο από την εφημερίδα Espresso το οποίο μιλούσε για την Έφη Θώδη και το περιστατικό - θρίλερ που βίωσε κατά το ταξίδι της στο Τορόντο για την Πρωτοχρονιά, κατά το οποίο η ίδια φέρεται πως έπαθε κρίση πανικού και άρχισε να καίει αντικείμενα.

Λίγες ώρες αργότερα, η δικηγόρος της τραγουδίστριας επικοινώνησε με το Πρωινό του ΑΝΤ1 και θέλησε να δώσει την απάντησή της σχετικά με όσα αναγράφονται. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως η πελάτισσά της αρνείται και δεν επιβεβαιώνει σε καμία περίπτωση τα λεγόμενα των δημοσιογράφων του έντυπου, ενώ τόνισε πως η συναυλία της πραγματοποιήθηκε κανονικά και η αλήθεια σχετικά με το τι συνέβη στο αεροδρόμιο απέχει πολύ από αυτή που παρουσιάζουν.

Η απάντηση της Έφης Θώδη για τα δημοσιεύματα που την θέλουν σε κρίση πανικού

«Μου έχει ζητήσει η κα Θώδη να διαψεύσουμε αυτό το δημοσίευμα και θέλω να σας πω ότι η κα Θώδη τραγούδησε πράγματι στον Καναδά με μεγάλη επιτυχία και σήμερα είναι μία χαρά. Βρίσκεται στο σπίτι της και στην οικογένειά της. Έχει κλείσει κι άλλες δουλειές για να τραγουδήσει. Δεν τίθεται κανένα θέμα νοσηλείας της, δεν έχει κλονιστεί η υγεία της. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους χαρακτηρισμούς», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε έπειτα επισημαίνοντας πως δεν υπήρξαν εντάσεις ούτε στο μαγαζί που κλήθηκε να τραγουδήσει: «Η κα Θώδη δεν γνωρίζει την αγγλική γλώσσα και έχασε την πτήση προς την Αθήνα και χρειάστηκε να παρέμβει το προξενείο. Τους ευχαριστώ δημόσια τους ανθρώπους. Ταξίδευε μόνη της».