Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του Νότη Μαυρουδή - Η δημόσια έκκληση του γιου του, Χάρη

«Ο πατέρας μας με την στάση ζωής του, απέφυγε αυτή τη “δημοσιογραφία” δεν “έπαιξε” ποτέ το παιχνίδι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη 3/1 ανακοινώθηκε η δυσάρεστη είδηση πως ο Νότης Μαυρουδής έφυγε από τη ζωή με σοκαριστικό τρόπο (δείτε εδώ τι συνέβη). Την Τετάρτη 4/1 ο γιος του, Χάρης, γνωστός ηθοποιός θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο για την κηδεία του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ενώ παράλληλα έκανε και μία έκκληση προς του δημοσιογράφους που προσπαθούν να αποκτήσουν λίγα πλάνα και φωτογραφίες τις οικογένειάς του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Η πολιτική κηδεία του πατέρα μας Νότη Μαυρουδή, θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου το Σάββατο 7/01 στις 10:30 το πρωί και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 13:00.

Επιθυμία της οικογένειάς μας, αντί στεφάνων, να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν μουσικά όργανα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου.

Λογαριασμός κατάθεσης: Alpha Bank ΦΛΥΑ Α.Ε ΙΒΑΝ GR 0301403600360002320000087

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας.

Η οικογένειά του», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ενώ όσον αφορά το αίτημά του, σημείωσε: «Την τελευταία φορά που θυμάμαι τον πατέρα μας να κλαίει ήταν όταν πέθανε ο Χατζιδάκις. Θυμάμαι επίσης πόσο ήταν θυμωμένος με τον τρόπο που κάποιοι “δημοσιογράφοι” δεν σεβάστηκαν τον θάνατό του αλλά έδειχναν σε τηλεοπτική μετάδοση τον Χατζιδάκι να μεταφέρεται με το φορείο.

Ο πατέρας μας με την στάση ζωής του, απέφυγε αυτή τη “δημοσιογραφία” δεν “έπαιξε” ποτέ το παιχνίδι του life style, κρατώντας το μέτρο και τις ισορροπίες που ο ίδιος επέλεξε.

Αυτή τη στιγμή ακροβολισμένοι παπαράτσι “δημοσιογράφοι” γύρω από το εξοχικό μας, μη σεβόμενοι τη στάση ζωής μας, επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας. Εκπομπές life style μας τηλεφωνούν ρωτώντας μας ερωτήσεις που ποτέ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος να ρωτήσει συνάνθρωπο που μόλις έχει χάσει τον σύντροφό του, τον γονιό του.

Παρακαλώ πολύ τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ζητήσουν από τους εργαζόμενούς τους να αποχωρήσουν και να σεβαστούν (έστω και για τους τύπους) τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε».