«Είναι τρομερό το συναίσθημα να μη σε αναγνωρίζει ο άνθρωπος που σε γέννησε» - Συγκινήθηκε στην κάμερα του MEGA η Βάνα Μπάρμπα

Η εξομολόγηση για την μητέρα της η οποία πάσχει από άνοια τα τελευταία χρόνια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι τρομερό το συναίσθημα να μη σε αναγνωρίζει ο άνθρωπος που σε γέννησε» - Συγκινήθηκε στην κάμερα του MEGA η Βάνα Μπάρμπα

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη μίλησε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία μεταξύ άλλων προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις μεγάλες απώλειες που έχει βιώσει, αλλά και την μητέρα της η οποία πάσχει από άνοια τα τελευταία χρόνια.

Να σημειώσουμε ότι πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα στις 13 Ιουλίου συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από την μέρα που έφυγε από την ζωή η πολυαγαπημένη της αδερφή, με την Βάνα Μπάρμπα να προχωρά σε μια σπαρακτική ανάρτηση μέσα από τα social media, με τα λόγια της να είναι άκρως συγκινητικά (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα

«Η στεναχώρια του ότι χάθηκαν άνθρωποι που αγαπούσες και ήταν για σένα κομμάτι της ίδιας σου της ζωής… Δε θα αλλάξει ποτέ αυτό το συναίσθημα. Είναι μεγάλες οι απώλειες και πάντα, έχω εκεί ένα τραπεζάκι με όλες τις φωτογραφίες των ανθρώπων που έχασα. Χρόνο με τον χρόνο πληθαίνουν… Η αδερφή μου δεν έχει φύγει, είναι εκεί κοντά μου. Δε φεύγουν οι άνθρωποι που αγαπάμε.

Είναι άγριο να έχεις μια μητέρα η οποία μπορεί να σε κοιτάξει στα μάτια και να μη σε αναγνωρίσει. Είμαστε αρκετοί άνθρωποι που έχουμε τους γονείς μας με άνοια. Είναι τρομερό να βλέπεις τον άνθρωπο που σε γέννησε, να σε κοιτάει και να μη σε αναγνωρίζει. Η μητέρα μου απέκτησε άνοια μετά τον θάνατο της αδερφής μου. Δεν άντεξε τον πόνο. Τώρα με αναγνωρίζει πολύ λίγο» είπε συγκινημένη η Βάνα Μπάρμπα.