«Μου επιτέθηκε άσχημα, χτυπώντας με...» - Η απάντηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον φερόμενο ξυλοδαρμό στην σύντροφό του 

Τι υποστήριξε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Για τον ξυλοδαρμό της αρραβωνιαστικιάς του κατηγορείται ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ καθώς όπως έγινε γνωστό πρωί της Τετάρτης 4/1 στην εκπομπή “Super Κατερίνα” από την δημοσιογράφο Νάντια Αλεξίου, στις 28 Δεκεμβρίου ο γνωστός κομμωτής και η σύντροφός του κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας και το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας, με τη δεύτερη να ισχυρίζεται ότι έχει δεχθεί σωματική βία (διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ).

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα σήμερα το απόγευμα, ο πρώην παίκτης του Survivor αποφάσισε να απαντήσει για όλα αυτά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Νωρίτερα, ο ίδιος επικοινώνησε με το Πρώτο Θέμα, και ανέφερε πως όλα αυτά είναι ψεύδη, τα οποία έχει δημιουργήσει η πρώην του, καθώς έχει εμμονή μαζί του και θέλει να αποκτήσει δημοσιότητα. Μάλιστα, επισήμανε πως δεν γνωρίζει καν εάν η εγκυμοσύνη της είναι αληθινή ή όχι (δείτε εδώ τι είπε).

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον ξυλοδαρμό στην σύντροφό του

«Διάβασέ το προσεκτικά… Υπάρχει η δική σου η άποψη, υπάρχει η δική μου η άποψη και υπάρχει και η πραγματικότητα! Τις τελευταίες ώρες διαβάζω σε όλα τα sites και βλέπω στην τηλεόραση πράγματα που δεν με αντιπροσωπεύουν και είναι ψευδή εναντίον μου.

Διαβάζω τίτλους χωρίς να ξέρουν τι πραγματικά έχει συμβεί και ποια είναι η αλήθεια. Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος σαν εμένα που δουλεύω από μικρό παιδί, 22 χρόνια με τις γυναίκες παγκοσμίως όπου τις λατρεύω, τις φροντίζω και τις προσέχω να έκανε ποτέ κακό σε μια γυναίκα; Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος σαν εμένα που είμαι η φωνή όλων των αδύναμων ομάδων και συνεχώς μιλάω και λέω ότι είμαι κατά της ομοφοβίας, του ρατσισμού, του μπούλινγκ, της βίας και υπερασπίζομαι όλα τα αδέσποτα και όλους τους άστεγους ή ανθρώπους που έχουν ανάγκη, και να συμπεριφερθώ άσχημα σε μια γυναίκα;

Θα ήθελα λοιπόν να αναλογιστείτε και να σκεφτείτε σοβαρά όλα αυτά που σας είπα. Κανείς δεν άκουσε τη δική μου αλήθεια, απλά έτρεξαν να κάνουν τίτλους που πουλάνε για να κάνουν την δουλειά τους. Έμπλεξα πολύ άσχημα με τη συγκεκριμένη κυρία η οποία ήρθε με δόλο στη ζωή μου να αποκομίσει από εμένα δημοσιότητα, χρήματα, δόξα και είναι εμμονική μαζί μου τους τελευταίους μήνες που έχουμε επικοινωνία.

Από την αρχή αυτής της σχέσης είχα πει προσωπικά, μέσα από τα social μου αλλά και είχα βγει δημοσίως σε εκπομπές και ανακοίνωνα τον χωρισμό μου. Την μπλόκαρα από παντού να ηρεμήσω αλλά μου έστελνα μηνύματα τα οποία τα έχω όλα όπου μου έλεγε ότι αν την χωρίσω θα δώσει τέλος στην ζωή της και να της δώσω άλλη μια ευκαιρία πάντα με υποσχέσεις ότι δεν θα με ξανά ζηλέψει και δεν θα μου ξανά συμπεριφερθεί άσχημα.

Επίσης, έπαιρνε τη μητέρα μου τηλέφωνο κλαίγοντας και την παρακαλούσε να της δώσω άλλη μια ευκαιρία, αλλιώς θα δώσει τέλος στην ζωή της, όπως η ίδια έλεγε και σε εμένα κλαίγοντας. Της έδωσα, λάθος μου, πολλές ευκαιρίες γιατί πίστευα ότι κάποια στιγμή θα αλλάξει και θα σταματήσει να ζηλεύει σε απίστευτο βαθμό και να μου κάνει τις μέρες μου καθημερινά κόλαση με την συμπεριφορά της.

Την παρακαλούσα τόσους μήνες αφού υπάρχει μια σχέση εξ αποστάσεως μεταξύ μας και μου έλεγε με πίεση ότι θέλει να παντρευτούμε γιατί δεν θέλει κανέναν άλλον τόσο πολύ στην ζωή της. Της έλεγα να μου στείλει την ταυτότητά της να ξέρω με ποια απέκτησα αυτή την σχέση και δεν μου την έστελνε ποτέ, αλλά και από κοντά όταν βρεθήκαμε της το ζήτησα και μου το αρνήθηκε με πολύ ύφος κιόλας ότι αποκλείεται να μου δείξει τα στοιχεία της.

Οτιδήποτε ανέβαζα στα stories μου στο Instagram, είτε στο γυμναστήριο, είτε αν ήμουν με μια φίλη μου και κάναμε story τα έκανε όλα screenshots και φώναζε μονίμως στο τηλέφωνο να μην ξαναέρθω σε επαφή με καμία γυναίκα και ας είναι φίλη μου. Κατά καιρούς της μίλαγαν οι φίλοι στο τηλέφωνο μπροστά ου και της εξηγούσαν για να ηρεμήσει και να μην ζηλεύει τόσο, διότι δεν υπάρχει λόγος, εκείνη όμως συνέχιζε τα ίδια.

Με λίγα λόγια για αρχή μέχρι να τοποθετηθώ και να πω πολλές ακόμα αλήθειες. Δεν ξέρετε τι μου έκανε πρόσφατα όταν της είπα “χωρίζουμε ξανά, ειρηνικά φύγε από την ζωή μου διότι μου κάνεις κακό”. Μου επιτέθηκε άσχημα, χτυπώντας με παντού. Εννοείται υποβλήθηκα σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, καθώς έχω και φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την ζημιά που μου έκανε στο πρόσωπο και στο σώμα μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον ξυλοδαρμό στην σύντροφό του 

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον ξυλοδαρμό στην σύντροφό του  2

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον ξυλοδαρμό στην σύντροφό του 3

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον ξυλοδαρμό στην σύντροφό του 4

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον ξυλοδαρμό στην σύντροφό του 5

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον ξυλοδαρμό στην σύντροφό του 6

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον ξυλοδαρμό στην σύντροφό του 7

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον ξυλοδαρμό στην σύντροφό του 8