«Είχαμε χωρίσει για λίγο και...» - Η αποκάλυψη του Χρίστου Αντωνιάδη για την σύζυγό του

«Αφού έγινε η εξωσωματική, ανακαλύψαμε ότι υπήρχε πρόβλημα στο να αποκτήσουμε παιδιά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είχαμε χωρίσει για λίγο και...» - Η αποκάλυψη του Χρίστου Αντωνιάδη για την σύζυγό του

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο Χρίστος Αντωνιάδης με την σύζυγό του, Αφροδίτη Τσώνου μιας και έγιναν γονείς, αποκτώντας μάλιστα δυο δίδυμα αγοράκια (δείτε εδώ τις φωτογραφίες έξω από το μαιευτήριο).

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε παιδάκι, δεν προέκυπτε και δεν γνωρίζαμε το λόγο. Μας έλεγε ότι είναι ανεξήγητη η κατάσταση γιατί είμαστε και οι δυο υγιέστατοι, όλα τα νούμερα ήταν εκεί που έπρεπε να είναι. Κάποια στιγμή όταν τελικά έγινε η εξωσωματική, ανακαλύψαμε το λόγο. Τελικά με την δεύτερη φορά έγινε», είχε εξομολογηθεί ο τραγουδιστής για την περίοδο που προσπαθούσαν να γίνουν γονείς.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε το πρωί της Τετάρτης 4/1 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτζώκα και αναφέρθηκε φυσικά στα παιδιά και την σύζυγό του. Μάλιστα, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως υπήρξε με την αγαπημένη του χωρισμένοι για μια περίοδο, ωστόσο τα ξανά βρήκαν και δημιούργησαν την δική τους οικογένεια.

Οι δηλώσεις του Χρίστου Αντωνιάδη

«Είναι γλύκες. Είμαι πάρα πολύ ενεργός μπαμπάς. Από την εποχή που παντρευτήκαμε θέλαμε να κάνουμε παιδί. Δεν το είχαμε αποκλείσει απλώς, για κάποιον ανεξήγητο τότε λόγο δεν γινόταν με φυσιολογικό τρόπο. Τελικά, υπήρχε ένα πρόβλημα το οποίο το ανακαλύψαμε αφού έγινε εξωσωματική. Εγώ η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο σκεπτικός με αυτό. Ενημερώθηκα σωστά, έκανα τα ραντεβού μου και όλα καλά.

Με τη γυναίκα μου θα κλείσουμε 15 χρόνια γνωριμίας και έχουμε πάνω από 10 χρόνια γάμου. Υπήρξε μια περίοδος σχεδόν χωρισμού, είχαμε χωρίσει για λίγο τα τσανάκια μας αλλά ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά» είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης.