Έκπληξη στην showbiz - Γέννησε κάτω υπό άκρα η μυστικότητα η...

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκπληξη στην showbiz - Γέννησε κάτω υπό άκρα η μυστικότητα η...

Λίγο μετά την αποκάλυψη πως γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ένα υγιέστατο αγοράκι (δείτε τις αποκαλύψεις του γυναικολόγου της), ακόμη μια κυρία της showbiz έφερε στον κόσμο το παιδάκι της ωστόσο, υπό άκρα μυστικότητα, αφού ήθελε να κρατήσει το γεγονός μόνο για την ίδια και την οικογένεια της.

Έγινε μανούλα για πρώτη φορά και το ευχάριστο γεγονός μαθεύτηκε και επιβεβαίωσε η μητέρα της, αποκαλύπτοντας επίσης και το όνομα που θα δώσουν την εγγονή τους, αφού το μωρό είναι κοριτσάκι.

Αυτή έγινε μαμά για πρώτη φορά

Πρόκειται για μια ηθοποιό, μοντέλο, τραγουδίστρια, καθώς και σχεδιάστρια μόδας. Είναι γνωστή για την εμφάνισή της στο The Osbournes με την οικογένειά της. Με το τηλεοπτικό πρόγραμμα πραγματικότητας, The Osbournes, κέρδισαν το βραβείο Emmy 2002 για το εξαιρετικό πρόγραμμα πραγματικότητας.

Κέρδισαν επίσης στην αστυνομία μόδας της E! Εκεί ήταν παρουσιάστρια για πέντε χρόνια (2010-2015). Είναι επίσης γνωστή για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της στο Dancing with the Stars. Η Κέλι και ο επαγγελματίας χορευτής της Louis van Amstel κατέλαβαν την τρίτη θέση. Η Kelly εκφράστηκε στη σειρά κινουμένων σχεδίων Disney XD The 7D ως Hildy Gloom. Ήταν μία από τις κριτές του Project Runway Junior και του Australia's Got Talent.

Ο λόγος για την Kelly Osbourne η οποία έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Sid Wilson. Η 38χρονη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ωστόσο, ακόμη δεν είναι έτοιμη να μιλήσει για το γεγονός στον κόσμο, αφού θέλει να ζήσει σε προσωπικό επίπεδο ακόμη την χαρά αυτή.

Kelly Osbourne γέννησε ανάρτηση
Instagram/kellyosbourne

Στο βρετανικό talk show «The Talk», η μητέρα της Sharon Osbourne αποκάλυψε: «Όλα είναι τόσο υπέροχα. Η κόρη μου δεν αφήνει ούτε μια φωτογραφία του μωρού να κυκλοφορήσει και είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτήν».

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε:

«Δεν είμαι ακόμη έτοιμη να τον μοιραστώ με τον κόσμο. Δεν είναι κανενός θέση παρά μόνο δική μου να μοιραστώ πληροφορίες για το μωρό μου».

Kelly Osbourne γέννησε