Ο Τζέιμς Καφετζής "πετσόκοψε" Ατζούν και Survivor All Star - «Πιο πιθανό είναι να με δείτε να...»

«Δεν έχω κάποια επικοινωνία με τον Νίκο Μπάρτζη, του εύχομαι να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Τζέιμς Καφετζής

Μπορεί ο Τζέιμς Καφετζής στο trailer του Survivor All Star να φαίνεται, ωστόσο, στο παιχνίδι δεν θα μπει. Είναι ένας παίκτης που έχει αναστατώσει πολύ όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, γεγονός που έχει αναφέρει και ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τούρκος Παραγωγός έχει πετάξει την σπόντα τους προς το πρόσωπο του σε συνάντηση με τους παίκτες του All Star, όταν ξεκίνησε τη συζήτηση αναφερόμενος στον “British” Τζέιμς και ζήτησε να μην ξανασυβεί ότι είχε γίνει τότε με τα κινητά. «Δεν θα δεχτώ να πιαστεί κανείς με κινητό», φέρεται ότι είπε στους παίκτες και από τη μεριά τους συμφώνησαν όλοι ότι όποιος πιαστεί με κινητό θα τον διώξουν από το παιχνίδι (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Ατζούν για τους παίκτες "φωτιά" που τον ακύρωσαν».

Για το λόγο αυτό λοιπόν, όπως φαίνεται, ο Τζέιμς δεν δέχτηκε καν πρόταση για να συμμετέχει στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή για το Survivor All Star

H κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα συνάντησε τον Τζέιμς Καφετζή στο αεροδρόμιο και δεν γινόταν να μην τον ρωτήσει για το ριάλιτι που τον έκανε γνωστό.

«Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει στο Survivor All Star. Δεν πάω εγώ στο Survivor. Είχα πει για χαβαλέ ότι θα πήγαινα στο Survivor αν έπαιρνα 100 ευρώ παραπάνω από τον Τριαντάφυλλο, αλλά ούτε αυτός θα πάει. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για μένα. Πιο πιθανό να με δείτε να φεύγω με τον Τριαντάφυλλο Αυστραλία που με κάλεσε να πάω μαζί του στην περιοδεία, παρά να πάω στο Survivor. Για τον Τριαντάφυλλο δεν είναι δίκαιο να πάρει 5.000 ευρώ την εβδομάδα, από τη στιγμή που την προηγούμενη φορά έπαιρνε 5.500», ανέφερε αρχικά.

«Δεν έχω κάποια επικοινωνία με τον Νίκο Μπάρτζη, καλή τύχη του εύχομαι και να γυρίσει πίσω υγιής», αποκάλυψε στη συνέχεια.