«Ευτυχώς, κυρίες και κύριοι, είμαι...» - Το "επικό" ατύχημα της Κωνσταντίνας Μιχαήλ

Στον αέρα της εκπομπής

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ευτυχώς, κυρίες και κύριοι, είμαι...» - Το

Το μεσημέρι της Τετάρτης (4/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε καλεσμένη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η γνωστή ηθοποιός που πριν από μερικές εβδομάδες είχε μιλήσει για τα όσα ακούγονται για την ίδια (δείτε εδώ τα λόγια της) αναφέρθηκε σε περιστατικό που είχε κατα την διάρκεια της δουλείας της.

Βέβαια, κατα την διάρκεια της εκπομπής, από την συχνότητα της ΕΡΤ έγινε και ένα "επικό" θα λέγαμε... ατύχημα.

Το ατύχημα της Κωνσταντίνας Μιχαήλ κατα την διάρκεια της εκπομπής

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ βρέθηκε καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά και μέσα σε όλα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια δεν δίστασε να προδώσει, η ίδια, ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης το οποίο και επαναλήφθηκε πρόσφατα εν ώρα παράστασης.

Ειδικότερα, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ εξήγησε πως στην θεατρική παράσταση που συμμετέχει θυμόταν πως είχε ανεβάσει το φερμουάρ του παντελονιού της, αλλ΄ατελικά δεν το έκανε.

«Λοιπόν, κοίτα τι μου συνέβη τώρα! Θα το πω γιατί και στην παράσταση, κάποια στιγμή, στο Σεσουάρ για Δολοφόνους… ανέβασα το φερμουάρ μου. Ευτυχώς που τώρα, κυρίες μου και κύριοι μου, είμαι καθιστή.

Στο Σεσουάρ όμως κάποια στιγμή βγαίνω και κάνουν ερωτήσεις για να μάθουν τον δολοφόνο. Η κυρία Χατζηπατέρα, πολύ μεγάλη αριστοκράτισσα και πολύ ωραία κυρία, κάνει κάτι ενοχοποιητικά τα οποία περιορίζονται στα εξής πέντε. Ο κόσμος, όμως, που δεν ξέρει αυτά που έχουμε μάθει εμείς αυτοσχεδιαστικά για να απαντάμε όταν μας ρωτάνε, βλέπει ότι θέλει εκείνος».

«Πως γίνεται λοιπόν μια μέρα, βγήκα άρον άρον και θα σας γελάσω και δεν το θέλω, λέει κάποιος «γιατί η κυρία Χατζηπατέρα έχει το φερμουάρ της ανοιχτό;». Βγήκα με το φερμουάρ ανοιχτό».

«Εντάξει, είναι για το στιλ είπα… Τι να πω; Τι να πω; Μου ήρθε και απότομο. Εκεί είναι βέβαια η μαγκιά του Δημήτρη Μακαλιά, ο οποίος είτε μαζεύει είτε απλώνει είτε το πάει παρακάτω» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ.