«Ήταν πολύ ανατριχιαστικό, να μπαίνεις μέσα στο σπίτι σου και...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαίρης Μηλιαρέση μετά την διάρρηξη στο σπίτι της

«Είχαν μπει από μπαλκονόπορτα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήταν πολύ ανατριχιαστικό, να μπαίνεις μέσα στο σπίτι σου και...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαίρης Μηλιαρέση μετά την διάρρηξη στο σπίτι της

Η Μαίρη Μηλιαρέση επέστρεψε στο σπίτι της από τις διακοπές της για τις γιορτές και αντίκρισε μπροστά της ένα τεράστιο χάος. Με το που έφτασε έξω από την πόρτα κατάλαβε πως κάτι πήγαινε λάθος, όμως η εικόνα του διαμερίσματός της με το που μπήκε μέσα την σόκαρε και δεν ήξερε πως να αντιδράσει.

Την είχαν ληστέψει και είχαν κάνει τα πάντα άνω κάτω με τα ρούχα και τα αντικείμενά της να βρίσκονται παντού, ακόμη και μέσα στο μπάνιο. Δεν είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που φοβήθηκε για τη ζωή της (δείτε εδώ την άγνωστη ιστορία της).

«Ληστεία ποδαρικό για καλή χρονιά!! Που πας ρε Καραμήτρο; Δεν υπάρχει τίποτα να κλέψεις βλαμμένε!!! Δεν ήξερες. Δεν ρώταγες πριν τα κάνεις μπάχαλο όλα Έλατε να συμμαζέψετε τώρα. Νούμερα», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ληστεία 🤣ποδαρικό για καλή χρονιά!! 🤣Που πας ρε Καραμήτρο? Δεν υπάρχει τίποτα να κλέψεις βλαμμένε!!! Δεν ήξερες. Δεν ρώταγες πριν τα κάνεις μπάχαλο ολα?😠 Έλατε να συμαζέψετε τώρα. Νούμερα ☹️😠

Posted by Mary Miliaresi Alfa on Wednesday, January 4, 2023

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαίρης Μηλιαρέση μετά την ληστεία στο σπίτι της

Λίγη ώρα αργότερα, λοιπόν, η ίδια μίλησε στο Πρωινό μας στο ΣΚΑΪ και έδωσε όλο το παρασκήνιο, εξηγώντας τι συνέβη και ποια είναι η κατάσταση που καλείται να αντιμετωπίσει αυτή τη στιγμή. Πέρα, δηλαδή, από το γεγονός πως άγνωστοι βρέθηκαν στον χώρο της, θα πρέπει να συμμαζέψει όσα έκαναν, χωρίς να ξέρει από που να πρωτοξεκινήσει.

«Ήταν πολύ ανατριχιαστικό αυτό το πράγμα, δηλαδή μπαίνεις μέσα στο σπίτι σου και μπήκα και με ιστορία, γιατί με είχαν κλειδώσει απέξω. Πώς έγινε αυτό; Εννοώ ότι εγώ είπα ότι έλειψα δύο μέρες και επιστρέφοντας δεν μπορούσα να ανοίξω με το κλειδί μου την πόρτα μου και κάλεσα κλειδαρά. Είμαι με κλειδαρά με τα σκυλιά και με τα μπαγκάζια έξω από την πόρτα και θυμάμαι ότι εγώ κλείδωσα πριν φύγω. Με το που μου άνοιξε ο κλειδαράς, αυτοί είχαν μπει από μπαλκονόπορτα, την είχαν διαρρήξει, είχανε κάνει το σπίτι μπάχαλο», είπε αρχικά.

Και αφού η Φαίη Σκορδά επισήμανε πως θα έπρεπε να έμειναν ώρες για να συνέβησαν όλα αυτά, πρόσθεσε: «Κλείδωσαν και την πόρτα. Βρέθηκε ένα δεύτερο κλειδί που έχω εδώ κοντά στην είσοδο. Έβαλαν το κλειδί από μέσα από την πόρτα, κλείδωσαν».

«Το πρόβλημα μου αυτό είναι, ότι τώρα πρέπει να κάθομαι να μαζεύω και να συγυρίζω λες και έχω κάνει μετακόμιση», κατέληξε.