«Εκτίθεται ο Βαρθαλίτης! Φιλάκια!» - Το ξέσπασμα της Καινούργιου για την αποχώρηση της Λένη από το Super Κατερίνα

Όλα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Εκτίθεται ο Βαρθαλίτης! Φιλάκια!» - Το ξέσπασμα της Καινούργιου για την αποχώρηση της Λένη από το Super Κατερίνα

Το πρωί της Πέμπτης (5/1) στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» έγινε "χαμός" με τις δηλώσεις του Σταύρου Βαρθαλίτη. Ο Chef της εκπομπής «Breakfast@Star» που πρόσφατα είχε κάνει δηλώσεις για την αποχώρηση της Κατερίνα Λένη μέσα από το κανάλι του Star (δείτε εδώ τον λόγο της αποχώρησης της) προκάλεσε αντιδράσεις στην Κατερίνα Καινούργιου και την τηλεοπτική ομάδα με τα όσα είπε.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha, διέψευσε τον Σταύρο Βαρθαλίτη και αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει με την πρώην συνεργάτιδα της.

Το ξέσπασμα της Καινούργιου για τα λόγια του Βαρθαλίτη

Για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Σταύρος Βαρθαλίτης στην πρωινή εκπομπή του Star, σε σχέση με την παρουσία που είχε η Κατερίνα Λένη στην εκπομπή της απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου και φυσικά όπως ήταν λογικό, δεν κρατήθηκε και ας ήταν στον αέρα της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα με την Κατερίνα Λένη και οτι οι σχέσεις τους δεν έχουν χαλάσει μετά την αποχώρηση της από την εκπομπή. Ακόμη, έκανε λόγο για τον Chef και είπε ότι επειδή δεν έχουν θέματα να ασχοληθούν, κάθονται και λένε ότι τους κατέβει στο κεφάλι για να κάνουν νούμερα τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά ότι: «Με την Κατερίνα δεν έχουμε κάποιο θέμα και μιλάμε. Δεν έχω κανένα θέμα με την κοπέλα κι έχουμε επικοινωνία μέσα από τα social κι ήταν εξαιρετική. Είδα τον Βαρθαλίτη να βγαίνει στην εκπομπή του Star να βγαίνει και να λέει ότι είχε παράπονα εμάς κι είχε το ένα και το άλλο. Τι είναι αυτά καλέ;

Βγαίνει ο καθένας χωρίς να έχει υπάρξει σε μια εκπομπή, να έχει μιλήσει και χωρίς να ξέρει τις δύο πλευρές και λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι. Δηλαδή πραγματικά. Εγώ προσωπικά με την Κατερίνα δεν έχω τίποτα κι επικοινωνούμε» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η αναφορά του Σταύρου Βαρθαλίτη στην Κατερίνα Λένη και την απόφαση της να αποχωρήσει από το «Super Κατερίνα»

Μετά τα όσα είπε η πρώην παίκτρια του Masterchef και πρώην συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου, ο Σταύρος Βαρθαλίτης αναφέρθηκε στις δηλώσεις της και στον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή του Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Βαρθαλίτης ανέφερε: «Επειδή έχω κάποια σχέση με την Κατερίνα, μιλάμε αραιά και που, έχουμε κρατήσει επαφές από το παιχνίδι, νομίζω ότι δεν ήταν μια χαρούμενη συνεργασία για την ίδια. Για την άλλη πλευρά της εκπομπής δεν ξέρω. Δεν ήταν χαρούμενη και γι’ αυτό το λόγο απομακρύνθηκε. Εκείνη επέλεξε ότι μέχρι εδώ είναι».

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είπε στη συνέχεια: «Έφυγε γιατί δεν ήταν χαρούμενη καθόλου. Δεν ήταν στο περιβάλλον που φανταζόταν ότι θα ήταν».