«Ο κόσμος το ξέρει...» - ''Έσκασαν'' τα ευχάριστα για τη Δούκισσα Νομικού & τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα πρόσωπο, που πάντα απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με ό,τι και αν κάνει με το πιο πρόσφατο νέο για εκείνη, που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση να αφορά στην αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ για πρώτη φορά τον λόγο, που αποχώρησε από το κανάλι).

Σίγουρα η απόφαση αυτή ήταν η πιο κατάλληλη για το μοντέλο - παρουσιάστρια, αφού είναι ευρέως γνωστό, πως είναι ταγμένη στην οικογένεια της και στα δύο παιδάκια, που έχει φέρει στον κόσμο με το Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Γενικότερα, η Δούκισσα χρησιμοποιεί τα social media ως ένα μέσο έκφρασης και μάλιστα συχνά μέσα από εκεί κάνει εξομολογήσεις για τη ζωή της, όπως η πολύ ιδιαίτερη, που έκανε μέσα στα Χριστούγεννα.

«Ho Ho Ho… Είδες πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και φτάσαμε στα Χριστούγεννα; Δεν ξέρω τι σημαίνουν για εσένα αυτές οι γιορτές. Για τα δικά μου εφηβικά χρόνια σήμαιναν ευκαιρία για … ύπνο και ταβανοθεραπεία.. Βλέπεις, αντί να με «γλύκαιναν», μου δημιουργούσαν άγχος. Και προσμονή. Για κάτι που δεν ερχόταν. Αλλά περίμενα. Τί ήταν όμως αυτό που περίμενα; Ούτε που ήξερα. (Σε μπέρδεψα , ή με καταλαβαίνεις; )

Μετά από πολλά χρόνια κατάφερα να αγαπήσω τα Χριστούγεννα. Πλέον, τα βλέπω όλα όχι μέσα από τα δικά μου μάτια που αδικούσαν αυτή τη γιορτή, αλλά μέσα από τα μάτια των παιδιών μου. Και ναι, είδα τη μαγεία. Βρήκα τη ζεστασιά. Την ουσία των ημερών. Κι αν με ρωτάς, έχω ακόμα προσμονή, ακόμα περιμένω. Ξέρεις τί; Μα τον Άγιο Βασίλη φυσικά …! Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω από όλα, αγάπη, ηρεμία και πολλές στιγμές ευτυχίας. Καλά Χριστούγεννα», είχε γράψει η Δούκισσα Νομικού.

Η τρυφερή ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για τον σύζυγό της

Σε κάθε περίπτωση, βλέπουμε την Νομικού να απασχολεί περισσότερο μέσα από δραστηριότητες, που κάνει με το Σάββα και την Αναστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας και λιγότερο με τον σύζυγό της.

Όλα τα παραπάνω βέβαια μέχρι την Πέμπτη 5/1, που η ίδια έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Ιnstagram μαζί με το Δημήτρη, κάνοντας του - για τους δικούς της λόγους - μια πολύ ιδιαίτερη ερωτική εξομολόγηση.

«Δικά σου όλα τ’ άνθη που βλέπω στους δρόμους. Δικά σου τα γλυκά πρωινά αυτού του κόσμου. Για σένα είν’ η πρώτη βροχή του χειμώνα. Για σένα ανθίζουνε κόκκινα ρόδα. Δικά σου… Για σένα», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.