''Πάτησε'' τα 51 ο Σάκης Ρουβάς - ''Σούσουρο'' με την ανάρτηση για τα γενέθλιά του

Από την Κάτια Ζυγούλη περιμέναμε ευχές, από αλλού τις είδαμε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Γνωρίστηκαν το 2003, στα γυρίσματα διαφήμισης για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και το 2017 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην Εκάλη μετά την απόκτηση των τεσσάρων παιδιών τους.

Τα παιδιά τους Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη και Απόλλωνας είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες τους και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία στεγάζουν σε ένα συγκλονιστικό σπίτι μέσα στην φύση και στα ζώα.

Και αν σας έκανε εντύπωση πως τα ονόματα των παιδιών τους ξεκινάνε από Α, όχι... δεν είναι τυχαίο. Το είχαν σκεφτεί από την αρχή και είχαν και λόγο. Όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης σε παλαιότερή του συνέντευξη, δεν επέλεξαν με την Κάτια ονόματα από άλφα γιατί θεωρούν ότι το γράμμα αυτό είναι τυχερό. «Ξεκίνησε έτσι και μάς άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!», είχε πει ο τραγουδιστής.

Ο λόγος που Ρουβάς - Ζυγούλη έδωσαν στα παιδιά του ονόματα από Α

Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει πολύ και μέσα από αναρτήσεις, που βλέπουμε να κάνει τόσο ο πετυχημένος τραγουδιστής όσο και το μοντέλο σύζυγός του στα social media, βλέπουμε πως όλα μοιάζουν πολύ στους γονείς τους.

Οι ελευθερίες λοιπόν έρχονται για τα μεγαλύτερα παιδιά, που σιγά σιγά μπαίνουν στην εφηβεία με την πρωτότοκη Αναστασία να έχει μεγαλώσει ομολογουμένως πολύ, με την ομοιότητα της φυσικά στη μαμά της να είναι αδιαμφισβήτητη.

Αποκαλύφθηκε ωστόσο, πως έχει και μεγάλη αδυναμία και στον πατέρα της, αφού την Πέμπτη 5/1 ο Σάκης είχε τα γενέθλια του.

Η οικογένεια του ευχήθηκε με τον δικό της τρόπο τα Χρόνια πολλά, η Αναστασία όμως έκανε μια πολύ γλυκιά ανάρτηση για τον μπαμπά της, την οποία και έκανε repost ο Ρουβάς.

Οι ευχές για τα γενέθλια του Σάκη Ρουβά

«Χρόνια πολλά μπαμπά. Τόσο ευγνώμων για εσένα», έγραψε η μικρή Αναστασία για τα γενέθλια του πατέρα της.

Σάκης Ρουβάς - Αναστασία