«Μου έκανε αποκλήρωση» - Στη ''φόρα'' η δύσκολη σχέση της Μαρίας Κωνσταντάκη με τον πατέρα της

Ο λόγος, που οδηγήθηκαν εκεί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Κωνσταντάκη είναι μια πολύ πετυχημένη ηθοποιός, την οποία έχουμε απολαύσει όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία της στην υποκριτική τόσο σε κωμικούς όσο και δραματικούς ρόλους.

Μέσα από συνεντεύξεις, που παραχωρεί κατά καιρούς έχει κάνει γνωστό, πως πριν γνωρίσει την αναγνώριση και τη μεγάλη επιτυχία, είχε περάσει από πολλές δυσκολίες.

«Γενικά δεν μου αρέσει να μιλάω για την συναισθηματική μου κατάσταση γιατί γενικότερα είμαι ένας πολύ κλειστός άνθρωπος, παρόλο που δεν μου φαίνεται. Δηλαδή τα προσωπικά μου, τα ξέρουν λίγοι άνθρωποι, αυτούς που τους αφορούν, δηλαδή η μαμά μου, τον μπαμπά μου νομίζω πως δεν τον αφορούν πλέον, αλλά και να ήμουν με κάποιον πάλι θα ξέφευγα σαν το χέλι», είχε αναφέρει η ηθοποιός.

Την Πέμπτη 5/1 την είδαμε σε νέες δηλώσεις, που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα με την ηθοποιό να αναφέρεται στη σχέση της με τον πατέρα της, καθώς παλιότερα οι δύο τους είχαν φτάσει στα άκρα, με τον μπαμπά της να μη συμφωνεί με μια απόφαση ζωής (δείτε εδώ τι συνέβη όταν αυτοπυροβολήθηκε στη σκηνή).

H αποκάλυψη της Μαρίας Κωνσταντάκη για τη σχέση με τον πατέρα της

«Την κρίση των 30 την πέρασα στα 27, των 40 στα 37 και των 50 στα 47 μου. Σε παράσταση έπαθα “σεντόνι” και άρχισα να μιλάω κάτι σαν αραμαϊκά. Η μαμά μου ήταν μοδίστρα και ο μπαμπάς μου οικοδόμος, έχουν ζοριστεί. Κατά κάποιο τρόπο με αποκλήρωσε. Μου έκανε μίνι αποκλήρωση», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Κωνσταντάκη.