Νέα ζωή για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη - Το ανακοίνωσε 1 χρόνο μετά το διαζύγιο από τον Βασίλη Μπισμπίκη

Πολύ ευχάριστα νέα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα ζωή για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη - Το ανακοίνωσε 1 χρόνο μετά το διαζύγιο από τον Βασίλη Μπισμπίκη

Το όνομα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη έγινε γνωστό μετά το χωρισμό της από τον Βασίλη Μπισμπίκη. Είχε βρεθεί στο επίκεντρο, όταν έγινε γνωστή η είδηση της σχέσης του ηθοποιού με την Δέσποινα Βανδή λίγο διάστημα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της τραγουδίστριας με τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Η ίδια κρατάει χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει επικεντρωθεί στο γιο της που υπερλατρέυει αλλά και στα επαγγελματικά της.

Μπορεί να έζησαν όμορφα χρόνια με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ωστόσο, το κεφάλαιο του γάμου τους πλέον έχει κλείσει και οι δυο έχουν προχωρήσει μπροστά.

«Όταν γνώρισα την Κωνσταντίνα ήμουν ηθοποιός. Την γνώρισα σε ένα κλαμπ και ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Ήταν μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Για μένα ο κεραυνοβόλος έρωτας ήταν ένα πάθος κι ένας έρωτας στα όρια της τρέλας. Η χημεία ήταν τόσο καλή που δεν μπορούσα να την διαχειριστώ, νόμιζα θα τρελαθώ με αυτό που μου συνέβαινε. Δεν ξέρω αν συνειδητά το καταλαβαίνεις αυτό. Τρία χρόνια μετά τον γάμο, γιατί είμαστε 6 χρόνια μαζί, συνεχίζει να υπάρχει αυτό το πάθος», έλεγε κάποτε ο πρώην σύζυγός της.

Το νέο βήμα στην ζωή της Μπεκιάρη μετά το διαζύγιο από τον Μπισμπίκη

H Κωνσταντίνα Μπεκιάρη είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social media και κυρίως στο Instagram όπου διατηρεί το δικό της προφίλ. Μέσα από εκεί λοιπόν μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, είτε αυτή αφορά τα προσωπικά της είτε τα επαγγελματικά.

Πριν μερικές ημέρες μάλιστα έγινε γνωστό το νέο και μεγάλο βήμα στη ζωή της που ετοίμαζε εδώ και πολύ καιρό. 1,5 χρόνο περίπου μετά το διαζύγιο της από τον Βασίλη Μπισμπίκη άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο πολύ σημαντικό για την ίδια και προχωράει μπροστά.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη άνοιξε το δικό της μαγαζί με ποτό και φαγητό στου Ψυρρή στο κέντρο της Αθήνας.

Ήδη έχουν περάσει από το μαγαζί της πολλά γνωστά ονόματα. Ανάμεσα τους και ηθοποιού της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς.