«Αν είναι αλήθεια ή ψέματα...» - Η απάντηση της Φαίης Ξυλά στην φημολογούμενη σχέση της με τον Βασίλη Μίχα 

Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αν είναι αλήθεια ή ψέματα...» - Η απάντηση της Φαίης Ξυλά στην φημολογούμενη σχέση της με τον Βασίλη Μίχα 

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Katerina» μίλησε το πρωί της Παρασκευής 6/1 η Φαίη Ξυλά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση με τον πρώην σύζυγό της, τη συνύπαρξή τους στη σκηνή (δείτε εδώ το παρασκήνιο του χωρισμού τους) αλλά και για την εμπειρία που είχε όταν έμεινε απλήρωτη σε δουλειά.

Μάλιστα, ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που την θέλουν σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, Βασίλη Μίχα.

«Με τη Φαίη Ξυλά τα δημοσιεύματα μας ήθελαν ζευγάρι. Υπήρχε χημεία μεταξύ μας αλλά όχι κάτι παραπάνω. Η χημεία έμεινε στο γυαλί και είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Τα δημοσιεύματα αυτά τα αντιμετωπίσαμε πολύ κουλ. Δεν έδωσα και πολύ σημασία. Τη δουλειά αυτή τη χάρηκα πάρα πολύ. Τα τελευταία 1-2 χρόνια, υπάρχει μια τάση προς τις μεγαλύτερες ηλικίες. Είμαι πολύ καλά. Νιώθω ότι είμαι και εγώ καλύτερος και μπορώ να το μοιράζομαι. Είναι η προσωπική μου ζωή και την κρατάω προσωπική, Δε θα πω τίποτα άλλο γι΄αυτό τον άνθρωπο», είχε αναφέρει από πλευράς του ο ηθοποιός πριν καιρό σε τηλεοπτική συνέντευξή του (δείτε την εδώ ολόκληρη).

Η απάντηση της Φαίης Ξυλά για την φημολογούμενη σχέση της με τον Βασίλη Μίχα

«Δεν πληρώθηκα από δουλειά και ακολούθησα την νομική οδό. Δεν τα πήρα ποτέ, ξόδεψα πολλά χρήματα στους δικηγόρους και στην διαδικασία, αλλά ήταν το ζήτημα ηθικό» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Για την φημολογούμενη σχέση της με τον Βασίλη Μίχα είπε: «Δεν το διαψεύδω, ούτε το επιβεβαιώνω. Δεν αφορά κανένα. Με τον Κωνσταντίνο συνεργαζόμαστε πολύ καλά. Δεν ήταν άβολο. Κατ’ αρχήν είναι πρώην σύζυγός, οπότε αν είναι αλήθεια ή ψέματα γιατί θα έπρεπε να διαχειριστώ κάτι;»