«Την Βίκυ Καγιά την συνόδευα ως...» - Η αποκάλυψη του Μάνου Πανταζή για τη σχέση τους

Όσα αποκάλυψε για την ζωή του σήμερα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Την Βίκυ Καγιά την συνόδευα ως...» - Η αποκάλυψη του Μάνου Πανταζή για τη σχέση τους

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε το πρωί της Παρασκευής 6/1 ο Μάνος Πανταζής. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μόντελινγκ τη δεκαετία του '90 με την Βίκυ Καγιά, στην ζωή του σήμερα και στην σχέση με τα παιδιά του (δείτε εδώ με ποιο πασίγνωστο μοντέλο ήταν σε σχέση).

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μάνος Πανταζής είναι ένα από τα πιο γοητευτικά και γνωστά μοντέλα της δεκαετίας του ’90. Γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1974. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο modeling γνώρισε και έκανε κολλητή παρέα με το επίσης μοντέλο, Φώτη Γιαννώτη. Τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει για μία πασαρέλα είναι 700.000 δραχμές. Η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του ήταν όταν έχασε την καμπάνια του Armani για το άρωμά του, ενώ είχα φτάσει στους δύο τελευταίους. Αγαπημένο του χόμπι είναι τα ταξίδια με την οικογένειά του.

Οι δηλώσεις του Μάνου Πανταζή

«Κάνω ό,τι μπορώ για να κρατηθώ σε καλό επίπεδο, είναι και το DNA όμως. Με είδε ο Βασίλειος Kωστέτσος και ο Ηλίας Μιχαλολιάς στην Μύκονο, όταν έκανα διακοπές, και μου προτείναν να ασχοληθώ με την μόδα.

Την Βίκυ Καγιά την συνόδευα ως μεγαλύτερος, ήταν πολύ σωστή επαγγελματίας από μικρή. Η Βίκυ Καγιά μια χαρά καριέρα έκανε στο εξωτερικό. Πιστεύω ότι ταιριάζω σε ένα πρόγραμμα όπως το Next top model. Αν υπήρχε παλιά το GNTM δεν νομίζω να πήγαινα ως παίκτης.

Έβρισκα γράμματα και δώρα από θαυμάστριες στο αμάξι και στο σπίτι. Πάντα είχα έναν ξεκάθαρο τρόπο απέναντι στις ανάρμοστες προτάσεις. Έκανα κάποια περάσματα από την υποκριτική, δεν ένιωθα εγώ καλά, γιατί δεν ένιωθα ότι το κάλεσμα γίνεται για το ταλέντο μου, αλλά για την εμφάνιση. Πολλές φορές έχω κάνει δοκιμαστικό για εκπομπή, αλλά δεν είναι το φόρτε μου. Είχα πάει σε δοκιμαστικό για πρωινή εκπομπή στον Alpha.

Το να πάω στην «Φάρμα» ή στο «Survivor» ήταν κάτι που το είχα τάξει στον εαυτό μου.

Κι εγώ προσπαθώ να δω τι γονιός είμαι. Εννοείται ότι έχω κάνει πολλά λάθη. Ασχολούμαι με την εστίαση 23 χρόνια, είχα μαγαζιά, έχω και ασχολούμαι ως μάνατζερ», αποκάλυψε ο Μάνος Πανταζής.