Γέλιο μέχρι δακρύων με το σαρδάμ του Νίκου Μουτσινά - Τι συνέβη στην παράσταση που πρωταγωνιστεί

"Κουφάθηκαν" όλοι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γέλιο μέχρι δακρύων με το σαρδάμ του Νίκου Μουτσινά - Τι συνέβη στην παράσταση που πρωταγωνιστεί

Πολλά συμβαίνουν στη ζωή του Νίκου Μουτσινά το τελευταίο διάστημα, καθώς έχει γίνει γνωστό πως επιτέλους θα αποκτήσει την οικογένεια που τόσο επιθυμούσε, αφού θα προστεθεί σε αυτή ένα νέο μέλος (δείτε εδώ τι συνέβη), ενώ ο ίδιος αποφάσισε να ανοιχτεί για πρώτη φορά για την προσωπική και την σεξουαλική του ζωή και αποκάλυψε μέχρι και πότε πήγε με γυναίκα και ποια ήταν η πρώτη φορά που έκανε σεξ.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος με το που ξεκινάει η εκπομπή του στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, προσπαθεί να τα ξεχνάει όλα για λίγο και βάζει ως μοναδικό του σκοπό το να κάνει το κοινό του στο στούντιο, αλλά και τους τηλεθεατές να γελούν σε όλη τη διάρκεια αυτής.

Το επικό σαρδάμ του Νίκου Μουτσινά

Έτσι, λοιπόν, την Παρασκευή 6/1, θέλησε να μιλήσει για την επική του γκάφα στην παράσταση που πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα, "Η τρελή του Σαγιό", η οποία τον έκανε να ντραπεί όσο τίποτα και δεν μπορούσε να το βγάλει από το μυαλό του ακόμη και μετά το τέλος του έργου.

«Στην παράσταση εγώ κάνω τον παλιατζή και σέρνω κι ένα καρότσι. Στην αρχή του έργου βγαίνω κι έχω την ατάκα και λέω “ωραία παλιά πουλάω”. Και χθες, όπως είμαι έτσι με το καροτσάκι, λέω “ωραία πουλιά… Παλιά πουλάω”. Θες να κάνεις ρεπερτόριο και το μέσα σου δεν σε αφήνει. Γέλασαν οι άνθρωποι, να είστε καλά. Το κουβαλούσα βαρέως σε όλη την παράσταση», είπε χαρακτηριστικά και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.