Θα πάθετε πλάκα: Ψηλή, ξανθιά και κούκλα - Έτσι είναι σήμερα το μωρό του Σάββα από τις Σαββατογεννημένες του MEGA

Ολόκληρη γυναίκα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θα πάθετε πλάκα: Ψηλή, ξανθιά και κούκλα - Έτσι είναι σήμερα το μωρό του Σάββα από τις Σαββατογεννημένες του MEGA

Οι Σαββατογεννημένες είναι μία σειρά που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, καθώς κράτησε συντροφιά στο κοινό για αρκετό διάστημα και οι στιγμές γέλιου που χάρισε είναι άφθονες και ο κόσμος τις συζητά μέχρι και σήμερα, αφού οι ατάκες των ηθοποιών ήταν η μία καλύτερη από την άλλη.

Το καστ αποτελούνταν από πολύ σπουδαία πρόσωπα, ωστόσο υπήρχε και ένα άτομο που μπορεί να μην μιλούσε ποτέ, αλλά είχε κλέψει την καρδιά όλων. Ο λόγος για το μωρό του Σάββα. Έχουν περάσει 19 ολόκληρα χρόνια από τότε που ολοκληρώθηκε το σίριαλ και η ίδια είναι πλέον αγνώριστη. Ακούει στο όνομα Αναστασία (δείτε εδώ πως είναι και η μαθήτρια που την έλεγαν Υφαντή).

Πώς είναι σήμερα το μωρό του Σάββα από τις Σαββατογεννημένες

Έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα, ουσιαστικά, η οποία ζει και σπουδάζει στην Αμερική. Είναι ψηλή, ξανθιά και, μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε είναι και ανιψιά του Αργύρη Αγγέλου. Ο ίδιος την επισκέφθηκε αυτές τις ημέρες και δημοσίευσε φωτογραφίες της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας την τεράστια αλλαγή στη ζωή της.

«Με αφορμή την επίσκεψη του αδερφού μου Σωτήρη με την οικογένειά του για τις γιορτές στην Ελλάδα, είπα να κάνω ένα throwback που ίσως σας θυμίσει κάτι... Πριν από 19 σχεδόν χρόνια στις Σαββατογεννημένες έπαιξε το μωρό του Σάββα, η Αναστασία ! Πέρασαν τα χρόνια, η Αναστασία μεγάλωσε, έγινε 19 ετών, σπουδάζει και μαζί με την αδερφή της Ηλιάνα ζουν μόνιμα στην Αμερική! Είμαι ένας περήφανος χαζο- θείος!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του ο ίδιος.

"Κρασσάς...έξω" ήταν μία από τις αγαπημένες ατάκες που έγιναν δημοφιλείς από τη διαχρονική σειρά του MEGA, Σαββατογεννημένες, την οποία απολαμβάνουμε κάθε χρόνο σε επανάληψη. Η Καίτη Τόνγκα ήταν φιλόλογος Λυκείου με "λίγα νεύρα", τα οποία ξεσπούσε σχεδόν πάντα στον μαθητή της Κρασσά, ο οποίος πρέπει να έμενε κάθε χρόνο στην ίδια τάξη από τις τόσες αποβολές.

Δείτε πως είναι σήμερα ο γνωστός σε όλους μας "Κρασάς" εδώ.