Ολυμπία Χοψονίδου: Τολμηρή η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη - Βούτηξε στη θάλασσα με τα έξι παιδιά της για να πιάσει τον σταυρό

Δείτε την ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, καθώς είναι μαζί πάρα πολλά χρόνια και μετά από έξι παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί παραμένουν ερωτευμένοι και το δείχνουν σε κάθε τους εμφάνιση (δείτε εδώ τα τρυφερά τετ α τετ τους στα μπουζούκια).

Η πρώην Σταρ Ελλάς είναι μία μαμά αφοσιωμένη στα παιδιά της, η οποία προσπαθεί πάντα να δίνει το καλό παράδειγμα, όπως φυσικά και ο σύζυγός της, αλλά παράδειγμα αυτού αποτελεί η κίνησή της την Παρασκευή6/1. Η ίδια αποφάσισε να βουτήξει στην θάλασσα, όπως κάνει κάθε χρόνο για να πιάσει τον σταυρό στα Θεοφάνεια και τα παιδιά της την ακολούθησαν.

Βούτηξε για τον σταυρό η Ολυμπία Χοψονίδου μαζί με τα παιδιά της

Πριν μερικές ημέρες η ίδια είχε πραγματοποιήσει ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έσπευσε να απαντήσει σε πολλές από τις ερωτήσεις και τις απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Η Ολυμπία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύο παλίνδρομες κυήσεις που είχε, στον λόγο που δεν παραχωρεί συνεντεύξεις αλλά και στην μητρότητα.

Αρχικά, αναφορικά με το ποτέ προλαβαίνει να διαβάσει στα παιδιά της τα μαθήματα, απάντησε: «Δεν τους διαβάζω τα μαθήματα. Μόνοι τους διαβάζουν, εγώ απλά τους μιλάω συνέχεια και τους δίνω συμβουλές πως θα τους είναι πιο εύκολο στο σπίτι. Π.Χ να προσέχουν στο μάθημα, ότι απορία έχουν στην δασκάλα/ καθηγήτριά τους. Κυρίως εγώ δεν ξέρω τίποτα και δεν μπορώ να τους βοηθήσω. Αυτό έχει βοηθήσει αρκετά στο να είναι ανεξάρτητα».

Οι απαντήσεις της Ολυμπίας Χοψονίδου για την τηλεόραση

undefined

undefined

Η ίδια μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες μετά την βουτιά τους στο προφίλ της και ο κόσμος την χειροκρότησε και την αποθέωσε γι' αυτό. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και τα like ακόμη περισσότερα. Όλοι τους είναι τυλιγμένοι με τις πετσέτες τους για να μην κρυώνουν, αλλά τα χαμόγελά τους μαρτυρούν πως το χάρηκαν.

Ολυμπία Χοψονίδου Θεοφάνεια

Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά