«Είδα πόσο ανόητο είναι να τσακώνομαι με την Αγγελική Νικολούλη! Έπαθα καρκίνο...» - Συγκλονίζει ο Κώστας Χαρδαβέλλας

«Βεβαίως θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής μίλησε με συγκλονιστικά λόγια για τον καρκίνο αλλά και την συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη (δείτε ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα).

Ο ίδιος έχει αναφερθεί πολλές φορές στην μάχη που έδωσε...

«Ο καρκίνος νικιέται, δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε τη μάχη… Χρειάζεται δύναμη ψυχής. Οι ανθρώπινες δυνάμεις είναι τεράστιες. Στην αρχή παθαίνεις ένα σοκ, λες “καρκίνος”, όμως μετά, αυτό που είπα στον εαυτό μου είναι ότι “θα βγεις νικητής”, ότι θα νικήσω τον καρκίνο.

Η ψυχολογία είναι το 50%, τα υπόλοιπα ανήκουν στους γιατρούς. Φανταστείτε ότι, μόλις μου το ανακοίνωσαν, πήρα την οικογένειά μου και πήγα διακοπές στην Πάρο. Ποτέ μου δεν μπήκα στη γυάλα… Συνέχισα κανονικά τις δραστηριότητές μου, την κανονικότητά μου, όμως πρόσεχα, σταμάτησα το κάπνισμα –κάπνιζα πολύ από 15 χρόνων–, πρόσεχα το air condition, καθώς o οργανισμός μου είχε εξασθενήσει».

Κώστας Χαρδαβέλας μάχη με καρκίνο

Ο λόγος που έπαθε καρκίνο ο Κώστας Χαρδαβέλλας

«Έπαθα καρκίνο από την αγωνία της AGB… Έγινα επιεικής με τους ανθρώπους. Είδα πόσο ανόητο είναι να τσακώνομαι με την Αγγελική Νικολούλη για μια εκπομπή. Δεν της φέρθηκα καθόλου σκληρά. Περισσότερο ένιωσα μια προδοσία. Είχε έρθει τότε και μου είχε ζητήσει να την πάρω στην τηλεόραση. Σαν ρεπόρτερ στην εκπομπή μου ήταν καταπληκτική. Κάποια στιγμή διαφωνήσαμε, έφυγε κι είδα σε ένα μήνα την ίδια εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Αυτό με πείραξε. Δυστυχώς πέσαμε επάνω σε μια λάθος κατάσταση και οι δύο δημόσια να πλακωνόμαστε και να λέω εγώ μου έκλεψες την εκπομπή κι εκείνη όχι δεν σου την έκλεψα. Τελικά μεγαλώσαμε, γίναμε φιλαράκια και την καμαρώνω τώρα που την βλέπω να κάνει πολύ καλά την εκπομπή της. Βεβαίως θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί της. Μακάρι» δήλωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.