Παντρεύτηκε ηθοποιός της σειράς "Μπρούσκο" - Θύμισε πριγκίπισσα μέσα στο φανταχτερό νυφικό της η...

Δείτε φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε ηθοποιός της σειράς

Ένας λαμπερός γάμος πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην showbiz (μετά από αυτόν που ανακοινώθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα) και η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media με φωτογραφία από το παραμυθένιο μυστήριο αλλά και ο νυφικό. Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε ηθοποιός που συμμετείχε στην σειρά Μπρούσκο, με τον αγαπημένο της σύζυγό.

«Ο Μάριος να είναι καλά που με αντέχει.... Είμαστε πολύ καλά δόξα τω Θεό. Όπως όλα τα ζευγάρια έχουμε και εμείς τα πάνω μας και τα κάτω μας αλλά η αγάπη δίνει λύση σε όλα. Τώρα όσον αφορά τα lockdown δε μπορώ να πω ότι μας επηρέασε αρνητικά. Θα πω ότι ήρθαμε ακόμα πιο κοντά και είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και να συζητήσουμε πράγματα που μας απασχολούσαν και είχε ο καθένας μέσα του και που δεν είχαμε το χρόνο να πούμε», είχε εξομολογηθεί η ίδια ηθοποιός στο Showbiz.

«Φυσικά και έχει γίνει πρόταση γάμου εδώ και 3 χρόνια αλλά λόγω και της πανδημίας υπήρξε καθυστέρηση κ αναβολή όπως και για πολλά άλλα ζευγάρια», είχε πει μεταξύ άλλων.

Ο γάμος της ηθοποιού της σειράς Μπρούσκο

Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στο Μικρολίμανο και είχαν στο πλευρό τους και οι δυο τα αγαπημένα τους πρόσωπα, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Πρόκειται για ηθοποιός που πλέον είναι παρουσιάστρια, ενώ ασχολείται και με το χορό. Τώρα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής του Omega Tv στην Κύπρο, “Έλα να δεις”.

Ο λόγος για την Αναστασία Δρακά, η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Μάριο Κούμα, τραγουδιστή στο επάγγελμα στην Κύπρο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αναστασία Δρακά δημοσίευσε μρικές φωτογραφίες τόσο από το νυφικό της όσο και από το τραπέζι του γάμου με το χορό αγκαλιά με τον σύζυγό της.