«Αυτό γίνεται όποτε χωρίζω!» - Άφωνη η Μπακοδήμου στο πλατό του ΣΚΑΙ με την αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά

Όλη η αλήθεια για τον παρουσιαστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
 «Αυτό γίνεται όποτε χωρίζω!» - Άφωνη η Μπακοδήμου στο πλατό του ΣΚΑΙ με την αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου 7/1 στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, και μίλησε αρχικά για την εξομολόγηση που έκανε για την πρώτη φορά που έκανε σεξ με κοπέλα, εξηγώντας όλη την αλήθεια για το κορίτσι που υπήρχε τότε στη ζωή του.

Πέρα, όμως, από την προσωπική του ζωή, ο παρουσιαστής του ίδιου καναλιού αναφέρθηκε και στην δική του εκπομπή, Καλό Μεσημεράκι, η οποία δεν τα πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης αυτή τη σεζόν (δείτε εδώ τα ποσοστά που άγγιξε στην τελευταία του εκπομπή). Έδωσε, λοιπόν, μία ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με το μέλλον του.

Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για το τηλεοπτικό μέλλον και τα νούμερα τηλεθέασης

«Ναι’ ναι καλά που μου το θυμίζουν με κάθε ευκαιρία, αυτό είναι παλιά τηλεόραση... να θυμίζεις τις αποτυχίες του άλλου. Δεν έχω να πω κάτι, αν θα είχα δεν θα έλεγα; Θα κρατιόμουν; Μπορεί και να κρατιόμουν, απλά δεν έχω κάτι», δήλωσε πρόσφατα στον "αέρα".

Πιο συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε στην Μαρία Μπακοδήμου πως βλέπει τι συμβαίνει σχετικά με την τηλεθέαση, αλλά δεν θεωρεί πως είναι σωστό να μένει κανείς μόνο σε αυτά, τονίζοντας πως είναι κάτι παλιακό. Ωστόσο, εξήγησε πως είναι συνηθισμένος, διότι όλα όσα γράφονται, αναφέρονται κάθε φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.

«Τα βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και που τα βλέπω, δεν αλλάζουν. Δεν γίνεται να μην τα δεις, αλλά δεν μένουμε εκεί, είναι παλιακό», είπε αρχικά ο ίδιος.

Για όλα όσα γράφονται σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, ο παρουσιαστής είπε: «Αυτό γίνεται όποτε “χωρίζω”. Επειδή τελειώνει το συμβόλαιο, αυτό εννοώ με το “χωρίζω”, ξαφνικά είμαι πολύφερνη νύφη. Τους ευχαριστώ! Υπάρχει η σκέψη να μην κάνω τίποτα του χρόνου».