Δεν είναι η αντίδραση που περίμεναν όλοι - Η απάντηση του Πάνου Ιωαννίδη για την επιστροφή του Άκη Πετρετζίκη στο MasterChef

Κάνει ότι δεν ξέρει ή όντως δεν ξέρει;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δεν είναι η αντίδραση που περίμεναν όλοι - Η απάντηση του Πάνου Ιωαννίδη για την επιστροφή του Άκη Πετρετζίκη στο MasterChef

Ο νέος κύκλος του MasterChef έχει ήδη ξεκινήσει να γυρίζεται (δείτε εδώ πότε θα ξεκινήσει να προβάλλεται) και οι κριτές με τις δηλώσεις που έχουν πραγματοποιήσει μέχρι αυτή τη στιγμή, έχουν προετοιμάσει το κοινό για έναν διαγωνισμό που θα δημιουργήσει μεγάλη αγωνία, αλλά και ενθουσιασμό σχετικά με τα πρόσωπα και τις δοκιμασίες που θα παρακολουθήσει.

Την Παρασκευή 7/1 "έσκασε η βόμβα" πως ο Άκης Πετρετζίκης θα μπει ξανά στο ριάλιτι μαγειρικής από το οποίο έγινε γνωστός και ξεκίνησε την καριέρα του ως σεφ (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο ρόλος του), ωστόσο η αντίδραση του Πάνου Ιωαννίδη στο σενάριο αυτό δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς.

Η αντίδραση του Πάνου Ιωαννίδη για την συμμετοχή του Άκη Πετρετζίκη στο MasterChef

Ο ίδιος ρωτήθηκε στον αέρα της εκπομπής Open Weekend και ανέφερε πως δεν γνωρίζει αν κάτι τέτοιο είναι πράγματι αλήθεια, ωστόσο τόνισε πως θα ήταν κάτι που θεωρεί πως θα του άξιζε και θα ήταν ωραίο να συμβεί.

«Σοβαρά; Θα έρθει ο Άκης; Αλήθεια; Μακάρι το παιδί, αλλά δεν ξέρω κάτι τέτοιο. Με πιάνετε αδιάβαστο. Δεν τον έχουμε δει ακόμα. Βέβαια, θα έχουμε guest με παλιότερους νικητές. Θα εμφανιζόμαστε ένας- ένας καμιά φορά. Μπορεί και καθόλου καμιά φορά, ετοιμάζουμε διάφορα. Θα περιμένετε ένα πολύ ωραίο MasterChef. Είναι πολύ δυνατοί οι παίκτες, είναι σούπερ ομάδα και θα έχει φοβερό ενδιαφέρον φέτος», είπε χαρακτηριστικά.