Έχουν την ίδια αγάπη - Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα για την γιορτή του μικρού Γιαννάκη

Τον λατρεύει!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έχουν την ίδια αγάπη - Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα για την γιορτή του μικρού Γιαννάκη

Σήμερα, Σάββατο 7/1, γιορτάζουν τα ονόματα Γιάννης και Ιωάννα και ως γνωστόν, Γιάννης ονομάζεται και ο ένας από τους δύο γιους του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Έτσι, θέλησαν να το γιορτάσουν οικογενειακά, προχωρώντας, ωστόσο σε ορισμένες αναρτήσεις.

Η περήφανη μανούλα θέλησε να του ευχηθεί δημόσια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία τους κατά την οποία είναι αγκαλιασμένοι οι δυο τους σφιχτά και την οποία συνόδευσε με ένα μικρό, ωστόσο γεμάτο νόημα, κείμενο.

Η ευχές του Γιώργου Λιάγκα για την γιορτή του γιου του

«Χρόνια Πολλά ζωή μου. Χρόνια Πολλά Γιάννη κ Ιωάννα», έγραψε χαρακτηριστικά και πλήθος κόσμου έσπευσε να της στείλει ένα μήνυμα και να σχολιάσει για να ευχηθεί για την ημέρα χαράς του παιδιού της.

Φαίη Σκορδά γιος

Ο παρουσιαστής από την άλλη πλευρά, δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ του, στο οποίο παρουσιάζεται ο νεαρός μόνος του στην θάλασσα να κάνει βουτιά. Μπαμπάς και γιος έχουν μεγάλη αγάπη για την θάλασσα και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως όλο το καλοκαίρι το πέρασαν πάνω σε ένα σκάφος, κάνοντας βόλτες από νησί σε νησί, επομένως δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο ταιριαστός τρόπος για να του δείξει πως τον σκέφτεται και να του ευχηθεί (δείτε τους εδώ να παίζουν πόλο).

«Χειμερινός ο εορτάζων...», έγραψε μάλιστα και πολλοί από τους δικούς του φίλους, διαδικτυακούς και μη, σχολίασαν για την χαρά του παιδιού του.

Η αλλαγή που έκαναν στην περιουσία τους ο παρουσιαστής και η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και έξι χρόνια, παραμένουν ωστόσο μέχρι και σήμερα είναι ένα από τα ζευγάρια, που έχουν γράψει ιστορία στη showbiz, είτε με το γάμο τους είτε με την κοινή τους τηλεοπτική παρουσία.

Φρόντισαν πολύ καλά, άλλωστε, πρόπερσι για αυτό, όταν ο δημοσιογράφος επέστρεψε στο «Πρωινό». Η συνεργασία τους, όμως, έληξε άδοξα, για να πάει στον ΣΚΑΪ η Φαίη μετά από 9 χρόνια στον ΑΝΤ1 και ο Γιώργος να παραμείνει κάτοικος Αμαρουσίου, περιμένοντας την... νέα συγκάτοικο στο «Πρωινό».

Η εξέλιξη αυτή, όμως, έφερε κάποια ξεκαθαρίσματα και στην προσωπική τους ζωή, και συγκεκριμένα στα περιουσιακά τους. Η πώληση, άλλωστε, του... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr