Περνά και μόνη της καλά - Το βίντεο με πρωταγωνίστρια την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

«Περιμένοντας να σπάσουν τα νερά για να γεννήσω»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη ετοιμάζεται να γεννήσει και να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ τι έβαλε στην βαλίτσα για το μαιευτήριο), αλλά μέχρι να συμβεί αυτό η ίδια προσπαθεί να απολαύσει τις τελευταίες της στιγμές με την φουσκωμένη της κοιλίτσα (δείτε εδώ τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω της εγκυμοσύνης).

Σήμερα, Σάββατο 7/1, είναι η γιορτή της και, για κακή της τύχη, ο σύντροφός της δεν μπορεί να βρίσκεται τα Σαββατοκύριακα ειδικά στην Θεσσαλονίκη, λόγω της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι στο MEGA στην οποία συμμετέχει. Παρόλα αυτά, θέλησε να της στείλει ένα δώρο.

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Ιωάννα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας ένα βίντεο με το δώρο στο χέρι της...

Ο καλός της λοιπόν, της έστειλε μια ανθοδέσμη με δεκάδες κόκκινα τριαντάφυλλα. Πολλά φορές της έχει στείλει λουλούδια, καθώς όπως φαίνεται και από το σπίτι της, της αρέσουν πολύ.

«Το αγόρι μου μόλις μου έστειλε την πιο ονειρεμένη ανθοδέσμη του κόσμου για την γιορτή του», έγραψε η Ιωάννα Τούνη, ενώ μιλώντας στο βίντεο της του είπε να "τσακιστεί" και να πάει κοντά της, αφού τον θέλει δίπλα της με το που μπει στο μαιευτήριο.

Λίγες ώρες αργότερα, βέβαια, η ίδια προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση στο προφίλ της, δείχνοντας τη σκαρφίστηκε για να κάνει την γιορτή της λίγο πιο διασκεδαστική εφόσον είναι εντελώς μόνη της. Ζωγράφισε την κοιλίτσα της, έκυψε το πρόσωπό της και χόρεψε μπροστά στην κάμερα.

«Εγώ, την ημέρα της γιορτής μου, μόνη σπίτι, περιμένοντας να σπάσουν τα νερά για να γεννήσω. Κάπως πρέπει να περάσει η ώρα συμπεθέρες. Ευχαριστώωωωωω για τα άαααπειρα και υπέροχα μηνύματα και τις ευχές σας????με συγκινήσατε ατιμούτσικα! Υγεία, τύχη και αγάπη σε όλους σας!! Σας αγαπώ διαδικτυακά κολλητάρια μου και ας μην σας γνωρίζω», έγραψε στην λεζάντα.