«Όταν προσπάθησαν να με μεταπείσουν για να μην αποχωρήσω μου έδιναν...» - Κόλαφος ο Τζέιμς Καφετζής κατά Survivor και Ατζούν

«Το καλοκαίρι συνάντησα τον Γιώργο Λιανό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όταν προσπάθησαν να με μεταπείσουν για να μην αποχωρήσω μου έδιναν...» - Κόλαφος ο Τζέιμς Καφετζής κατά Survivor και Ατζούν

Εκτός του Survivor All Star είναι ο Τζέιμς Καφετζής, γεγονός που δυσαρέστησε πολλούς τηλεθεατές. Ήταν ένας πολύ αγαπητός παίκτης ο οποίος ωστόσο αποχώρησε με άσχημες συνθήκες με την παραγωγή, με τον Ατζούν να μην θέλει να αναφέρουν ούτε καν το όνομα του.

Επίσης, ο Τούρκος Παραγωγός έχει πετάξει την σπόντα τους προς το πρόσωπο του σε συνάντηση με τους παίκτες του All Star, όταν ξεκίνησε τη συζήτηση αναφερόμενος στον “British” Τζέιμς και ζήτησε να μην ξανασυβεί ότι είχε γίνει τότε με τα κινητά. «Δεν θα δεχτώ να πιαστεί κανείς με κινητό», φέρεται ότι είπε στους παίκτες και από τη μεριά τους συμφώνησαν όλοι ότι όποιος πιαστεί με κινητό θα τον διώξουν από το παιχνίδι (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Ατζούν για τους παίκτες "φωτιά" που τον ακύρωσαν».

Για το λόγο αυτό λοιπόν, όπως φαίνεται, ο Τζέιμς δεν δέχτηκε καν πρόταση για να συμμετέχει στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι δηλώσεις του Τζέιμς που είναι κόλαφος για το Survivor

Στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και την Ελένη Βουλγαράκη ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε για τον παραγωγό που έχει φέρει τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΙ, μια συνάντηση έκπληξη και την αποχώρηση του από το παιχνίδι.

«Δεν θέλω να μπω στο Survivor all star, αν υπήρχε μία περίπτωση να το κάνω, δεν θα ήταν από την αρχή, οι δύο πρώτοι μήνες είναι οι πιο δύσκολοι. Το Survivor ήταν το μέσο για να με γνωρίσει ο κόσμος και να κρίνει αν με συμπαθής ή όχι.

Μου έκανε εντύπωση που με έβαλαν στο τρέιλερ για το Survivor all star, γιατί στον τελικό δεν είχαν δείξει ούτε ένα πλάνο μου. Το καλοκαίρι συνάντησα τον Γιώργο Λιανό και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να πάρω μέρος στο Survivor all star. Αν έμπαινα τώρα στο παιχνίδι, θα ξενέρωναν όλοι γιατί ο κόσμος με αγαπάει», είπε ο Τζέιμς Καφετζής.

«Όταν προσπάθησαν να με μεταπείσουν για να μην αποχωρήσω μου έδιναν περισσότερα χρήματα από αυτά που δίνουν τώρα στους παίκτες. Δεν εξαγοράζονται όλα με τα χρήματα. Εμένα δεν με έπιασαν ποτέ με κινητό.

Όταν έφυγα, ο Acun τούς είχε πει να μην αναφέρουν ξανά το όνομά μου. Ο Τριαντάφυλλος θέλει να πάει αλλά όχι με λιγότερα χρήματα από αυτά που έπαιρνε όταν συμμετείχε. Πρόπερσι έπαιρνε 5.500 ευρώ την εβδομάδα και φέτος του είπαν 5.000», συμπλήρωσε.