Ερωτευμένος ξανά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου - Τα "καυτά" φιλιά με την καλλονή σύντροφό του στις κάμερες

Full in love!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είναι γνωστός από τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει συμμετάσχει, ωστόσο ακόμη πιο ευρέως γνωστός στο κοινό έγινε μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την τεράστια κόντρα που είχε δημιουργηθεί μέσα στο παιχνίδι με τον Βαλάντη.

Στο ριάλιτι όπως είχε δηλώσει, είχε μπει μονάχα για την χρηματική αμοιβή, καθώς του έδιναν τα τετραπλάσια από τότι θα έπαιρνε στο θέατρο μέσα σε έναν μήνα. Ήταν τότε μάλιστα, που πολλοί ηθοποιού έβγαιναν στις κάμερες και αποκάλυπταν πως στις παραστάσεις παίρνουν πολύ λίγα χρήματα.

Ακόμη ένα λόγος που μπήκε όμως στο παιχνίδι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ήταν και ο πρόσφατος χωρισμός του

«Έμαθα ότι με απατά το ταίρι μου, έκανα ένα τραπέζι και την ώρα που τρώμε λέω “ποιος ήταν αυτός;”. Για να δω τις αντιδράσεις. Εμμονική θαυμάστρια είχα, ήταν πολύ έντονο, γιατί έστελνε σε όλο μου το σοι για 3-4 χρόνια και έστελνε απειλητικά μηνύματα στο ταίρι μου»., είχε αποκαλύψει μετά την αποχώρηση του από το Survivor.

Πλέον όμως, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου βρήκε και πάλι τον έρωτα στα μάτια μελαχρινής καλλονής, με την οποία έχουν πραγματοποιήσει και τις πρώτες τους δημόσιες εξόδους.

Πρόσφτα μάλιστα βρέθηκαν σε γνωστό στέκι της Κηφισιάς, όπου δεν δίστασαν να ανταλλάξουν καυτά φιλιά στο στόμα μπροστά στις κάμερες των φωτογράφων.

Ο λόγος για τη Βιολέτα Σαγκριώτη, που είναι χορεύτρια και δασκάλα twerking, ενώ διαθέτει το δικό της κανάλι στο youtube.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου 5 μήνες - όπως αναφέρουν πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει - και είναι πολύ ερωτευμένοι.

Γιάννης Χατζηγεωργίου σύντροφος

Γιάννης Χατζηγεωργίου σχέση