«Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για...» - Τσακισμένη ψυχολογικά η Φωτεινή Δάρρα στο πλατό του Open Weekend

Ξέσπασε σε κλάματα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για...» - Τσακισμένη ψυχολογικά η Φωτεινή Δάρρα στο πλατό του Open Weekend

Καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε η Φωτεινή Δάρρα με τον Πάνο Τριανταφύλλου μια εβδομάδα μετά τον τελικό του J2US στον οποίο η τραγουδίστρια σύμφωνα με τα όσα λέγονται δημιούργησε μεγάλη ένταση. Το δίδυμο μίλησε για την εμπειρία του στο show και όχι μόνο.

Η γνωστή ερμηνεύτρια, μεταξύ άλλων, δεν άντεξε και λύγισε όταν αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της έπειτα από ερώτηση που της έγινε από την παρουσιάστρια, Ελένη Τσολάκη.

Ο θάνατος της έχει "τσακίσει" την Φωτεινή Δάρρα

Την ανακοίνωση είχε κάνει σε ένα από τα πρώτα live του J2US και τους είχε συγκινήσει όλους με τα λόγια της και την δύναμη της.

«Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για τη μαμά μου γιατί συγκινούμαι. Ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος με καθόρισε. Ήταν ο άνθρωπος που με έμαθε να μην σκύβω το κεφάλι ποτέ, να λέω πάντα τη γνώμη μου, να λέω πάντα την αλήθεια, όσο κόστος κι αν έχει αυτό. Μανούλα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό που έκανες και γι’ αυτό που με έμαθες! Είναι η μεγαλύτερη απώλεια που είχα στη ζωή μου», είπε αρχικά

Και συνέχισε: «Ήταν εγκλωβισμένη στο σπίτι, κατάκοιτη, πολλά χρόνια. Γι’ αυτό κι έχω μεγάλη ευαισθησία σε οποιονδήποτε έχει ανάγκη. Αυτά, θέλω να μείνω εκεί. Να αγαπάμε τους ανθρώπους μας, να αγαπάμε τους άλλους και να το δείχνουμε».

Λίγα λόγια για την Φωτεινή Δάρρα

Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και σπούδασε μουσική στο Εθνικό Ωδείο και ηθοποιία στη σχολή Θεοδοσιάδη. Αδερφός της είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Δάρρας.Είναι παντρεμένη με τον πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη. Είχε μακροχρόνια σχέση με το συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου.Αδερφός της είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Δάρρας. Είναι παντρεμένη με τον πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη. Είχε μακροχρόνια σχέση με το συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου και γάμο μιας εβδομάδας με τον Νίκο Μάνεση.

Για τη γέννηση της κόρης της, είχε πει: «Όλα απέκτησαν έντονο χρώμα και αληθινό νόημα: η μέρα, η νύχτα, οι εποχές, η φύση, τα συναισθήματα, η ευτυχία, ο πόνος. Έγινα πιο δυνατή, παλεύω τώρα για αυτήν και αυτό κάνει τη ζωή μου να έχει μεγαλύτερο νόημα και αξία»