«Δεν με σεβάστηκε, εγώ συνεχίζω...» - Η απάντηση της Δάρρα στον Μικρούτσικο για τα πλάνα που έδειξαν στο Super Κατερίνα

«Δεν θέλω να δώσω έκταση στον αμειβόμενο τηλεοπτικό χρόνο του κυρίου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν με σεβάστηκε, εγώ συνεχίζω...» - Η απάντηση της Δάρρα στον Μικρούτσικο για τα πλάνα που έδειξαν στο Super Κατερίνα

Καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε η Φωτεινή Δάρρα με αφορμή τον τελικό του J2US. Η ερμηνεύτρια λοιπόν, μίλησε για τα επαγγελματικά της αλλά και για την προσωπική της ζωή η οποία το τελευταία διάστημα δεν πηγαίνει τόσο καλά.

Πριν από μερικούς μήνες έχασε την μητέρα της, γεγονός που την έχει "τσακίσει" ψυχολογικά. Μάλιστα, αναφορά έκανε στο πλατό, μιλώντας με πολύ συγκλονιστικά λόγια και ξεσπώντας σε κλάματα.

Την ανακοίνωση είχε κάνει σε ένα από τα πρώτα live του J2US και τους είχε συγκινήσει όλους με τα λόγια της και την δύναμη της.

«Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για τη μαμά μου γιατί συγκινούμαι. Ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος με καθόρισε. Ήταν ο άνθρωπος που με έμαθε να μην σκύβω το κεφάλι ποτέ, να λέω πάντα τη γνώμη μου, να λέω πάντα την αλήθεια, όσο κόστος κι αν έχει αυτό. Μανούλα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό που έκανες και γι’ αυτό που με έμαθες! Είναι η μεγαλύτερη απώλεια που είχα στη ζωή μου», είπε αρχικά

Και συνέχισε: «Ήταν εγκλωβισμένη στο σπίτι, κατάκοιτη, πολλά χρόνια. Γι’ αυτό κι έχω μεγάλη ευαισθησία σε οποιονδήποτε έχει ανάγκη. Αυτά, θέλω να μείνω εκεί. Να αγαπάμε τους ανθρώπους μας, να αγαπάμε τους άλλους και να το δείχνουμε».

Η απάντηση της Δάρρα στον Μικρούτσικο

Στην συνέχεια η Φωτεινή Δάρρα θέλησε να απαντήσει στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στον χαμό που προκλήθηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα με αφορμή τόσο τον τελικό του J2US όσο και την ανάρτηση που έκανε λίγες ώρες αργότερα.

«Είδατε ένα μονταρισμένο υλικό. Αν κανείς μπει στο προφίλ μου θα δει ολόκληρο το βίντεο. Δεν θέλω να δώσω έκταση στον αμειβόμενο τηλεοπτικό χρόνο του κυρίου Μικρούτσικου ή του καθενός που μπορεί να αμείβεται για να κάνει αυτή τη δουλειά. Σέβομαι κάθε άνθρωπο, κάθε δημοσιογράφο, σέβομαι τη γνώμη του, παρόλο που ο ίδιος δεν με σεβάστηκε, εγώ συνεχίζω κι εξακολουθώ να τον σέβομαι.

Δεν θέλω, λοιπόν, να δώσω έκταση σε όλο αυτό. Ήταν ένα μονταρισμένο υλικό. Η πρώτη λογική αντίδραση είναι να αγκαλιάσεις το ταίρι σου. Φίλησα πρώτα τον Πάνο, μετά τον Νίκο Κοκλώνη και μετά τον Λευτέρη, κάτι που δεν προβλήθηκε ποτέ», είπε η Φωτεινή Δάρρα.