«Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή...» - Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Μαρίας Μπεκατώρου από τον ΑΝΤ1

«Θα ήθελα τον Νίκο Μουτσινά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή...» - Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Μαρίας Μπεκατώρου από τον ΑΝΤ1

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μία παρουσιάστρια η οποία έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον χώρο της τηλεόρασης. Ξεκίνησε από πιο μικρά κανάλια και σιγά σιγά έφτασε σε ένα από τα μεγαλύτερα, αυτό του ΑΝΤ1. Εκεί έμεινε για πάρα πολλά χρόνια, ωστόσο αυτά τα χρόνια βρίσκεται πλέον στο MEGA, όπου παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι The Chase, με το οποίο έσπασε ρεκόρ όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

Η ίδια, λοιπόν, μίλησε στην κάμερα του Open Weekend την Κυριακή 8/1 και προχώρησε σε δηλώσεις για την απόφασή της να αποχωρήσει και να διακόψει την χρόνια συνεργασία της με τον αντίπαλο σταθμό, εξηγώντας πως δεν ήταν καθόλου εύκολο για εκείνη.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου για την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1

Η παρουσιάστρια εργαζόταν στο Τηλεάστυ και πριν από 23 ολόκληρα χρόνια η παρουσιάστρια είχε πραγματοποιήσει την επετειακή της εκπομπή, ούσα σχεδόν κοκκινομάλλα και τραγουδώντας την Άγια Νύχτα στο μικρόφωνο. Το στιγμιότυπο αυτό διέρρευσε μέσα από μία σελίδα στο Facebook και έγινε viral.

«Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι ήταν πολύ δύσκολη στιγμή. Χαίρομαι όμως γιατί επιβεβαιώθηκε η διαίσθησή μου και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι και στο Mega και που κάνω αυτό το παιχνίδι.

Δεν ξέρω αν είχε τελειώσει για μένα το Still Standing. Μου αρέσει να παίζω. Το άκουσα κι εγώ ότι θα ξαναγίνει στον ΣΚΑΪ, έτσι είναι η τηλεόραση, αλλάζουν οι παρουσιαστές. Κάθε project όταν αλλάζει παρουσιαστή αλλάζει και χαρακτήρα. Θα ήθελα τον Νίκο Μουτσινά, θα ήταν πιο κοντά σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.