«Σε ξεχ…ζω και στο τέλος σου λέω σε σέβομαι» - "Κόλαφος" ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά της Φωτεινής Δάρρα

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Σε ξεχ…ζω και στο τέλος σου λέω σε σέβομαι» -

Το πρωί της Δευτέρας (9/1) στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη της Φωτεινής Δάρρα. Τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργηθεί μια κόντρα μεταξύ του Ανδρέα Μικρούτσικου και της πρώην παίκτριας του J2US (δείτε εδώ τον λόγο).

Μετά τα όσα της απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Φωτεινή Δάρρα, μίλησε και έδωσε απαντήσεις. Καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε η Φωτεινή Δάρρα με αφορμή τον τελικό του J2US. Η ερμηνεύτρια λοιπόν, μίλησε για τα επαγγελματικά της αλλά και για την προσωπική της ζωή η οποία το τελευταία διάστημα δεν πηγαίνει τόσο καλά.

Στην συνέχεια η Φωτεινή Δάρρα θέλησε να απαντήσει στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στον χαμό που προκλήθηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα με αφορμή τόσο τον τελικό του J2US όσο και την ανάρτηση που έκανε λίγες ώρες αργότερα.

«Είδατε ένα μονταρισμένο υλικό. Αν κανείς μπει στο προφίλ μου θα δει ολόκληρο το βίντεο. Δεν θέλω να δώσω έκταση στον αμειβόμενο τηλεοπτικό χρόνο του κυρίου Μικρούτσικου ή του καθενός που μπορεί να αμείβεται για να κάνει αυτή τη δουλειά. Σέβομαι κάθε άνθρωπο, κάθε δημοσιογράφο, σέβομαι τη γνώμη του, παρόλο που ο ίδιος δεν με σεβάστηκε, εγώ συνεχίζω κι εξακολουθώ να τον σέβομαι.

Δεν θέλω, λοιπόν, να δώσω έκταση σε όλο αυτό. Ήταν ένα μονταρισμένο υλικό. Η πρώτη λογική αντίδραση είναι να αγκαλιάσεις το ταίρι σου. Φίλησα πρώτα τον Πάνο, μετά τον Νίκο Κοκλώνη και μετά τον Λευτέρη, κάτι που δεν προβλήθηκε ποτέ», είπε η Φωτεινή Δάρρα.

Τα "αιχμηρά" σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Φωτεινή Δάρρα για ακόμη μια φορά

Συνέχεια στη δημόσια διαμάχη του με τη Φωτεινή Δάρρα έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα. Ο μουσικοσυνθέτης και παρουσιαστής, μετά τα σχόλια της τραγουδίστριας περί μονταρισμένων πλάνων από τον τελικό του J2US και της αναφοράς της στο πρόσωπό του, έδωσε την απάντησή του με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο.

«Ο αμειβόμενος χρόνος μου δεν μου επιτρέπει να απαντήσω. Εγώ η μόνη παρατήρηση που έκανα ήταν ότι όποτε αποθέωναν το παιδί (σ.σ Πάνο Τριανταφύλλου), πεταγόταν και έλεγε: και πολύ καλός μαθητής. Να μου βρει ένα βίντεο που λένε εκπληκτικά λόγια και δεν έχει πει ότι είναι πολύ καλός μαθητής» είπε στην αρχή της τοποθέτησής του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν μονταρίστηκε τίποτα, αυτά που είδατε ήταν αυτούσια τα πλάνα» ανέφερε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να υπερασπιστεί την ομάδα της εκπομπής της.

«Με είπε ανόητο, μίλησε για αμειβόμενο χρόνο, ότι βγάζω λεφτά στην καμπούρα της. Σε λίγο θα έπεφτε και σπόνσορας: η λεμονάδα ξινή!» πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ όταν η παρουσιάστρια του επισήμανε ότι η Φωτεινή Δάρρα τον σέβεται, εκείνος της απάντησε σε έντονο τόνο: «Ωραία. Σε ξεχέζω και στο τέλος σου λέω ότι σε σέβομαι. Άσε με ρε Κατερίνα! Το σέβομαι και το συγγνώμη έχουν συνέπεια».

«Την ενόχλησε που είπα ότι όποτε «υμνούσε» η επιτροπή τον μαθητή, αυτή πάντα τους διέκοπτε λέγοντας: και πολύ καλός μαθητής. Δηλαδή: είμαι κι εγώ εδώ ε, είναι δημιούργημά μου. Όταν αποθεώνουν τον άνθρωπο που βοηθάς, χαίρεσαι, δεν λες είμαι κι εγώ εδώ. Αυτό την ενόχλησε και αυτό ενόχλησε κι εμένα, γι’ αυτό μίλησα. Αλλιώς έχω πολλά ράμματα για πολλές γούνες» τόνισε κλείνοντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος.