«Ο Κουσουλός, δεν ξέρω αν έχει σπίτι στο όνομά του, το χάνει» - Η απάντηση της Κουτσελίνη στον Αλέξη Κούγια

«Είπε ότι καταστρέφω κόσμο! Πολύ συκοφαντικό αυτό για το πρόσωπό μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο Κουσουλός, δεν ξέρω αν έχει σπίτι στο όνομά του, το χάνει» - Η απάντηση της Κουτσελίνη στον Αλέξη Κούγια

Στην χθεσινή 9/1 δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την 9χρονη κόρη της, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών. Η δημοσιογράφος όμως της εκπομπής Αλήθειες με την Ζήνα, έκανε έξαλλο τον ποινικολόγο.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Κατερίνα Σουλιώτη, τον διέκοψε για να υποβάλει ερώτηση με αποτέλεσμα την έκρηξή του και κάνοντας λεκτική επίθεση στην Ζήνα Κουτσελίνη με την οποία όπως όλα δείχνουν θα τα πουν στα δικαστήρια.

«Μην ξαναδιακόψεις ποτέ, εσύ ειδικά από την εκπομπή που προέρχεσαι. Στα παλιά μου τα παπούτσια! Πες στην κυρία που σου δίνει ψωμί και καταστρέφει ανθρώπους, κι εσύ κι αυτή θα λογοδοτήσετε στη Δικαιοσύνη. Θα βρείτε τον μπελά σας πολύ άσχημα. Θα κλείσουν τα σπίτια σας από τις αγωγές. Δεν θα ξαναδιακόψεις.

Παραπλάνησαν τη γυναίκα και της έβαζαν δίπλα της δικηγόρους. Δεν είστε εκπομπή εσείς, γραφείο ευρέσεως δικηγόρων είστε! Με τον Κούγια δεν περνάνε αυτά!» είπε μεταξύ άλλων - δείτε εδώ την ασύλληπτη ένταση του μπροστά σε όλους τους δημοσιογράφους.

Η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη στον Αλέξη Κούγια

«Εντάξει, ο Πέτρος Κουσουλός, δεν ξέρω αν έχει σπίτι στο όνομά του, το χάνει προσεχώς», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη σχολιάζοντας τα όσα σημειώθηκαν στην δίκη.

Ο Γιώργος Σόμπολος, ο οποίος έχει δεχθεί τα καρφιά του Αλέξη Κούγια, αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας: «Ο συνάδερφός σας έχει πάει σε προσωπικό επίπεδο τις επιθέσεις. Δεν το έχει με μένα το πρόβλημα αλλά με τον κύριο Δασκαλάκη»

Λίγο μετά η δημοσιογράφος εξήγησε τι συνέβη έξω από τα δικαστήρια με τον γνωστό ποινικολόγο: «Όλα ήταν εντάξει πήγα να κάνω μία ερώτηση και ξαφνικά άρχισε να φωνάζει ότι εσύ και η εκπομπή σου να μην μιλάτε καθόλου γιατί παραπλανήσαμε την κατηγορούμενη και ότι θα μας κλείσει τα σπίτια».

«Μόνος του παραδέχτηκε ότι τη συνέντευξη την έδωσαν γιατί επέμεναν οι δικηγόροι του Μάνου Δασκαλάκη και ο Μάνος Δασκαλάκης. Μας χρεώνει ότι εκβιάζαμε την κατηγορούμενη! Είπε ότι καταστρέφω κόσμο! Πολύ συκοφαντικό αυτό για το πρόσωπό μου. Να βγάλει δελτίο Τύπου ο κύριος Κούγιας να ξεκαθαρίσει ποιος τα λέει αυτά γιατί θα μου είναι χρήσιμο να ξέρω ποιος τα λέει», ολοκλήρωσε στο τέλος η Ζήνας Κουτσελίνη.