«Περιμένουν κοριτσάκι» - Ακόμη μια εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε στον αέρα του Happy Day

Ποιοι είναι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Περιμένουν κοριτσάκι» - Ακόμη μια εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε στον αέρα του Happy Day

Το πρωί της Δευτέρας (10/1) στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» γνωστοποίησαν τα ευχάριστα για δύο γνωστούς ανθρώπους της ελληνικής showbiz, που θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Πρίν απ' όλα να θυμήσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη γέννησε και ανάρτησε την πρώτους φωτογραφία σαν οικογένεια (δείτε την εδώ).

Η είδηση έγινε γνωστή από την την δημοσιογράφο της εκπομπής του Alpha, Τίνα Μεσσαροπούλου και φυσικά δεν γινόταν να μην ευχηθούν στους μελλοντικούς γονείς. Πρόκειται για ένας δημοσιογράφο που τον βλέπαμε στο κανάλι της ΕΡΤ και η σύντροφος του επαγγέλλεται δικηγόρος.

Έχει γεννηθεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αμερική, το 1971. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και έχει σπουδάσει Ιστορία στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης.

Αυτό είναι το ζευγάρι που θα γίνουν γονείς

Ο λόγος για τον... Δημήτρη Κοτταρίδη!

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, καθώς η σύντροφός του, Σοφία Καντζέλη, είναι έγκυος.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου το αποκάλυψε όπως προαναφέραμε στον αέρα της εκπομπής και τους ευχήθηκε όλα τα καλά και με το καλό να δεχθούν το κοριτσάκι τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Ο Δημήτρης Κοτταρίδης θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά. Με την σύντροφό του Σοφία Καντζέλη περιμένουν κοριτσάκι. Είναι αρκετό καιρό μαζί και παρότι κυκλοφορούν ελεύθερα, η σχέση τους δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Η Σοφία Καντζέλη είναι δικηγόρος».