27χρονη με αναλογίες μοντέλου - Σπάνιες φωτογραφίες της κόρης του Νότη Σφακιανάκη

Κρατάει την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Με αφορμή την δυσάρεστη είδηση που έγινε γνωστή για τον μεγάλο καλλιτέχνη, Νότη Σφακιανάκη (δείτε εδώ τι του συνέβη) το Youweekly.gr σας παρουσιάζει την κούκλα 27χρονη κόρη του, Αφροδίτη.

Ο Νότης Σφακιανάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης από πατέρα Κρητικό (Κωνσταντίνος) και μητέρα Μικρασιάτισσα (Δέσποινα ή Μαίρη). Σε ηλικία 7 ετών, λόγω του χωρισμού των γονιών του, εγκαταστάθηκε στην Κω όπου ζούσαν οι γονείς της μητέρας του, ενώ πέρασε κάποια μικρά χρονικά διαστήματα στη Γερμανία όπου είχε εγκατασταθεί η μητέρα του μετά τον δεύτερο γάμο της.

Το 1991 παντρεύτηκε με την Αγγλίδα Κίλι Σφακιανάκη (δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες της), την οποία γνώρισε το 1984 στην Κω όπου εκείνη ήταν ξεναγός. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δίδυμα, τον Απόλλωνα και την Αφροδίτη.

Η Αφροδίτη Σφακιανάκη έχει αποφασίσει να κρατήσει μια στάση ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως και ο δίδυμος αδερφός της Απόλλωνας. Τα προφίλ της στα social media, μάλιστα, είναι ιδιωτικά ενώ οι αναρτήσεις της δεν είναι συχνές.

Η Αφροδίτη Σφακιανάκη είναι ένα αξιαγάπητο κορίτσι πολύ δημοφιλές στα νότια προάστια όπου ζει. Όπως γράφει το περιοδικό CIAO, παράλληλα με τις σπουδές της, λατρεύει τα ταξίδια, τα ζώα, τις φωτογραφίες, ενώ διασκεδάζει με τις φίλες της όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της.

Η κόρη του Νότη

κόρη Νότη Σφακιανάκη

κόρη Νότη Σφακιανάκη οικογένεια

ποια είναι η κόρη του Νότη Σφακιανάκη