«Βραδυποριακός και Ταλαιπωριακός, που...» - Το αδιανόητο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για το Survivor All Star

"Δίνει πόνο" και το χαίρεται ο παρουσιαστής

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Βραδυποριακός και Ταλαιπωριακός, που...» - Το αδιανόητο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για το Survivor All Star

Το πρωί της Τρίτης (10/1) στην πρωινή εκπομπή «Πρωινό» αναφέρθηκαν στο Survivor All Star. Όπως ήταν φυσικό και επόμενο ο Γιώργος Λιάγκας, δεν μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο και έπεσε με τα "μούτρα", δίνοντας πάλι ένα χιουμοριστικό σχόλιο, όπως αυτό για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε το εδώ).

Ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1, είχε καλεσμένη την Ειρήνη Κολιδά, που αποκάλυψε κάποια πράγματα για το Survivor, που είχε συμμετάσχει. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ μάλιστα τη διάρκεια της κουβέντας ρωτήθηκε τον λόγο που δεν πήρε φέτος μέρος στο παιχνίδι.

«Δεν φτάσαμε ποτέ στα δικαστήρια με την Acun Medya για τον τραυματισμό μου. Μου έχει αφήσει υπολείμματα και σωματικά και ψυχικά. Έχω τρία πλευρά που έχουν σπάσει και ακόμα με ενοχλούν, σε ασκήσεις, βάρη, κοιλιακούς παθαίνω κράμπες και έχω και 3 κήλες στον αυχένα που δεν με αφήνουν να τρέξω και να κάνω τη ζωή που είχα πριν από το ατύχημα. Δεν θα μπορούσα να το κάνω εύκολα το Survivor All Star. Κλίνω ότι το σώμα μου δεν μπορεί. Aν μου έδιναν έναν σεβαστό ποσό ίσως να το σκεφτόμουνα γιατί είμαι μανούλα και θέλω το καλύτερο για το παιδί μου. Υπάρχουν και αυτοί οι τύποι που θα πάνε μόνο για τη δημοσιότητα», είχε αποκαλύψει πρόσφατα η Ειρήνη.

Το χιουμοριστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για το Survivor All Star

Η Ειρήνη Κολλιδά ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» και ως πρώην παίκτρια του Survivor σχολίασε τον φετινό κύκλο που είναι All Star.

«Δεν θα πήγαινα με τίποτα ξανά, ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρώω. Έχω απογοητευτεί λίγο. Περίμενα ότι επειδή τα παιδιά το ήξεραν πολύ καιρό πριν ότι θα μπουν, αυτό που είδα ήταν ένα All Star παλαίμαχων, πραγματικά απογοητεύτηκα» είπε.

«Βραδυποριακός και Ταλαιπωριακός, που έλεγαν παλιά» ήταν το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα.

«Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με ένα 20+» είπε ακόμα για τα νούμερα τηλεθέασης.