«Τα παιδιά...» - Άνθρωπος από το περιβάλλον του Βασάλου & της Βαλαβάνη ''σπάει'' για πρώτη φορά τη σιωπή του

Χώρισαν ή όχι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η πρεμιέρα και το δεύτερο επεισόδιο για το Survivor all star ξεκίνησαν και πλέον το κοινό έχει μια καθαρή εικόνα για το τι συμβαίνει ανάμεσα σε πολλούς παίκτες, ποιοι είναι περισσότερο και λιγότερο κοντά αλλά φυσικά και ποιοι φαίνονται πιο μαχητικοί.

Ένα ακόμη φλέγον ζήτημα είναι η σχέση του Βασάλου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι οποίοι είναι σε διαφορετικές ομάδες και έτσι είναι πιο δύσκολο να καταλάβουμε αν είναι μαζί ή αν έχουν χωρίσει.

Σε κάθε περίπτωση οι αντιδράσεις τους, όταν ανακοινώθηκε πως είναι αντίπαλοι λέει πολλά (δείτε εδώ τι είπαν) και έτσι πλέον αναμένουμε μέσα από δηλώσεις τους να ξεκαθαριστεί το τοπίο.

Σε κάθε περίπτωση άνθρωποι, που τους γνωρίζουν βγαίνουν και μιλάνε για το τι ισχύει για τους δύο με εμάς να μπερδευόμαστε περισσότερο:

«Εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή ο Βασάλος θα κάνει κάτι και θα σώσει την Ευρυδίκη ή η Ευρυδίκη τον Βασάλο και θα πουν ότι ο έρωτας τους έγινε ξανά και τα λοιπά. Έδωσα ιδέα τώρα στον ΣΚΑΪ», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Η αποκάλυψη για τη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ενδιαφέρουσες ήταν και οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο Πρωινό μας την Τρίτη 10/1 με την πρώην παίκτρια να σχολιάζει το παιχνίδι αλλά φυσικά και όσα ξέρει για τους Βασάλο - Βαλαβάνη.

«Μου έχει γίνει πρόταση για να μπω στο Survivor αλλά δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Ο Ντάνος θέλει να μπει. Αλλά δεν ξέρω αν ο Ατζούν θα του δώσει το γλυκό το καλό, το «περγαμόντο» που όλοι περιμένουν. Όχι όλοι, εμείς ούτε καν, αυτός περιμένει να του δώσει αυτό το «περγαμόντο» για να πει το ΟΚ και να γλυκαθεί. Αν το πάρει θα μπει»

«Τα παιδιά έχουν χωρίσει, αλλά είναι φίλοι και μπορεί από τις κακουχίες, την πείνα να τα βρουν», είπε εν τέλει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.