Με ψηλές μπότες στο πλευρό του Θέμη Σοφού - Η νέα βραδινή έξοδος της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Έλαμπε η παρουσιάστρια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια από τις παρουσιάστριες, που εδώ και πολλά χρόνια μας λέει με επιτυχία καλημέρα μέσα από το Happy Day.

Πέρα όμως από τα επαγγελματικά της η παρουσιάστρια έχει και άλλες αρμοδιότητες και η κυριότερη στη ζωή της είναι η οικογένεια της, τα τρία παιδιά, που έχει φέρει στον κόσμο με τον Θέμη Σοφό (δείτε εδώ την κρυφή επιθυμία του συζύγου της Σταμάτινας για τα επαγγελματικά της).

«Κι εμένα ο μπαμπάς μου έχει φύγει από τη ζωή. Όταν παντρευόμουν, με συνόδευε η μαμά και η αδελφή μου. Μας πήγαινε ένας οδηγός στην εκκλησία. Πιάνουμε την κουβέντα και μου έλεγε για τον γάμο. Τον ρώτησα πώς τον λένε και μου απάντησε Κωνσταντίνος. Κωνσταντίνος ήταν το όνομα του μπαμπά μου.

Εκείνη την ώρα ένιωσα ότι με έναν τρόπο και ο μπαμπάς μου θα ήθελε να είναι εκεί… Ήταν σαν να ήθελε να μου πει “είμαι κι εγώ μαζί σου αυτή τη στιγμή”», είχε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Το ζευγάρι συχνά κάνει πράγματα οι δύο τους, ωστόσο μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων είδαμε τη Σταματίνα να και τον καλό της να αλλάζει τον αέρα της μέσα από ταξίδια, που έκανα όλοι μαζί οικογενειακώς.

Η νέα έξοδος της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό

Και επειδή οι γιορτές τελείωσαν, η Τσιμτσιλή έχει επιστρέψει στο πρωινό της πόστο, ωστόσο συχνά τη βλέπουμε να κάνει τις εξόδους της, όπως αυτή της Δευτέρας 9/1 στο θέατρο Κάτω απ΄τη Γέφυρα, εκεί όπου παρακολούθησαν την παράσταση "Ακρότητες".

Το ζευγάρι ήταν όπως πάντα λαμπερό και κομψά ντυμένο με τη Σταματίνα να κλέβει την παράσταση με τις ψηλές της μπότες και το φαρδύ πουλόβερ, που επέλεξε από πάνω.

Τσιμτσιλή - Σοφός