«Δεν χρειάζεται όλα να λύνονται στον αέρα» - Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τον καυγά Μικρούτσικου - Γεωργακοπούλου 

«Δεν ήταν ωραίο που...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν χρειάζεται όλα να λύνονται στον αέρα» - Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τον καυγά Μικρούτσικου - Γεωργακοπούλου 

Τον έντονο καυγά που υπήρξε σήμερα 10/1 το πρωί στην εκπομπή Super Κατερίνα ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στην Χρύσλα Γεωργακοπούλου σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έπειτα από ένα σχόλιο που έγινε στο πλατό, σε έξαλλη κατάσταση αποχώρησε από το πλατό φωνάζοντας πίσω από τις κάμερες.

«Έκανα γύρισμα, αγνοώντας ποιοι είναι οι παρουσιαστές. Είναι η ιστορία του ΑΝΤ1, που κλείνει 30 χρόνια. Εμένα μου έκαναν μία σειρά ερωτήσεις και μίλαγα για διάφορες εκπομπές, τους θύμιζα ιστορίες» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής και τότε ξεκίνησαν όλα. «Πόσες ώρες;» τον ρώτησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου με τους συνεργάτες της να συνεχίζουν να σχολιάζουν. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που το άκουσε όμως έγινε έξαλλος και της απάντησε αρκετά επιθετικά με όλους στο τραπέζι να παθαίνουν σοκ.

«Πόσες ώρες να πεις στα ξαδέλφια σου. Να πεις πόσες ώρες στα ξαδέλφια σου καλοπροαίρετα. Μίλαγα 20 ώρες. Πού να ξέρω εγώ πόσες ώρες; Άσε μας τώρα… άκου πόσες ώρες;» της απάντησε σε έντονο ύφος ο παρουσιαστής. Η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο συνέχισε το ρεπορτάζ της σχετικά με την Μαρία Ηλιάκη, όμως όταν είδε τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε μεγάλη ένταση να χτυπάει το γραφείο και να μιλάει σιγανά τον ρώτησε τι έχει συμβεί και τι τον ενόχλησε.

«Τίποτα...σκέφτηκα πόσες ώρες θα κάτσω ακόμα εδώ», της απάντησε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αποχώρησε από το πλατό σε έξαλλη κατάσταση και ουρλιάζοντας πίσω από τις κάμερες.

«Μην μου κάνετε νοήματα έξω, ηρεμία όλοι. Θέλω τον Ανδρέα μέσα και με ποιον παρεξηγήθηκε και τι έγινε γιατί αυτή την στιγμή θα την πληρώσω πάλι εγώ χωρίς λόγο. Φέρτε μου τον Ανδρέα εδώ. Ζωντανή εκπομπή είμαστε παιδιά, επειδή δεν μ'αρέσει να φεύγει κανένας συνεργάτης και ειδικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος να έρθει μέσα να μας πει τι τον ενόχλησε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου χωρίς να έχει καταλάβει τι έχει συμβεί, ωστόσο στη συνέχεια της εξήγησαν (δείτε εδώ το βίντεο).

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τον καυγά Μικρούτσικου - Γεωργακοπούλου

Μάλιστα, στο τέλος ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στην άνοδο που σημείωσε στα νούμερα τηλεθέασης η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΙ, Πρωινό Μας.

«Ο Ανδρέας έχει φτάσει κι άλλες φορές στο όριο κι έχει τα δίκια του. Τελικά τα βρήκανε; Δεν θα είναι αύριο στην εκπομπή; Μπορεί και να μην; Πάντως δεν είναι πάντα ενδιαφέρον να λύνονται όλες οι διαφορές on air. Γιατί τον ξαναέβαλαν μέσα; Για να το συζητήσουν μετά από break; Να κάνουν την κουβέντα και θα είπαν στην Χρύσλα μην απαντήσεις γιατί έχει δεν έχει δίκιο, τα έχει μαζεμένα. Δεν ήταν ωραίο που να ξαναμπήκε μέσα και τον ταράζουν;

Έκατσε κι έκανε χθες η Φαίη υψηλά νούμερα. Τώρα παιδιά αυτά έρχονται στις οικογένειες» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.