Θρίλερ για τη Μαρίνα Βερνίκος - Αδιανόητο περιστατικό με το γιό της

Βρέθηκε σε ασύλληπτο κίνδυνο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρίνα Βερνίκος είναι μια πολύ πετυχημένη φωτογράφος, που να και γόνος εφοπλιστών δεν έχει επαναπαυτεί μόνο σε αυτήν της την ιδιότητα, αλλά αντίθετα κάνει πράγματα, που γεμίζουν τη ψυχή της.

Τα ταξίδια είναι κάτι, που αγαπάει η ίδια πολύ αλλά και η οικογένεια με τα τρία της παιδιά, καθώς είναι γνωστό, πως η ίδια μέχρι σήμερα έχει ταξιδέψει σε 138 χώρες και δεν έχει σκοπό να σταματήσει (δείτε την εδώ στη Μύκονο με τα παιδιά της).

Την Τρίτη 10/1 ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν με την ίδια να μιλάει αποκαλυπτικά για τη ζωή της, φυσικά για την αγάπη της για τα ταξίδια και τη φωτογραφία αλλά και τις δυσκολίες, που έχει περάσει μέσα από τις εξορμήσεις αυτές.

Θα έλεγε κανείς, πως μόνο ευχάριστα προκύπτουν από τα ταξίδια, ωστόσο έχει να θυμάται κάτι τρομερό, που συνέβη στην οικογένειά της από το ταξίδι τους στο Τζιμπουτί στην Αφρική.

Η ανησυχία της Μαρίνας Βερνίκος για τον γιο της

«Είχαμε πάει στο Τζιμπουτί στην Αφρική, είχαμε πάει βασικά για να κολυμπήσουμε μα φάλαινες(…) Δεν έχω ξανανιώσει τόση χαρά και τόσο φόβο μαζί. Ήμασταν μόνοι μας στο πουθενά. Πήγαμε με ένα μικρό βαρκάκι και πήγαμε δύο ώρες για να τις βρούμε και όταν τις βρήκαμε μας λένε: Εδώ είναι πηδήξτε.

Είχα πολύ φόβο, νόμιζα θα φύγει η καρδιά από το στήθος μου. Κολυμπούσαμε για 3 ώρες, έμεινα έτσι ώστε να το χαρώ και στην πρώτη βουτιά που είχαν πέσει και τα παιδιά μου. Είναι ο Γιώργος (ο γιος) με μια κάμερα δίπλα στη φάλαινα και προσπαθεί να πάρει βίντεο τον πατέρα του. Εκείνη την ώρα ήμουν από πίσω τους και έβγαζα κι εγώ τον Γιώργο που βγάζει τον πατέρα του και όπως κάνω και γυρίζω στα αριστερά μου, βλέπω μια τεράστια φάλαινα να πηγαίνει κατά πάνω του.

Έχω ένα βιντεάκι πολύ αστείο γιατί φώναζα Γιώργο Γιώργο, δεν άκουσε και πέρασε από κάτω του (η φάλαινα) αλλά αυτός εντάξει δεν τρόμαξε. Αυτό το ταξίδι με την οικογένεια θα είναι και το τελευταίο, δεν μπορώ αγανάκτησα», είπε η Μαρίνα Βερνίκος.