Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το sexy κορίτσι του The Voice μιλάει για τον έρωτα και τον γάμο

Οι δύσκολες προσευχές που χρειάστηκε να κάνει και ο έρωτας με τον Πέτρο Πυλαρινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το sexy κορίτσι του The Voice μιλάει για τον έρωτα και τον γάμο

Όποιος είπε πως το χαμόγελο είναι μεταδοτικό, βρίσκει... επιβεβαίωση στο πρόσωπο της Βάλιας Χατζηθεοδώρου. Νέα, ταλαντούχα και πολύ hot τηλεοπτικά αυτήν την περίοδο, μπαίνει στο Voice του ΣΚΑΪ και μιλάει στο YOU για τα backstage της δικής της ζωής: Για τις πιο δύσκολες προσευχές που χρειάστηκε να κάνει, για τη σχέση της με την μουσική, αλλά και για τον έρωτα με τον Πέτρο Πυλαρινό των Alcatrash που εξελίχτηκε σε μεγάλο hit.

Από το 2023 ζητάει ηρεμία. Ίσως μία ευχή που κάναμε όλοι μέσα μας, μαζί με την υγεία, καθώς τα γεγονότα των τελευταίων χρόνων έχουν φέρει τα πάνω-κάτω. Με την Βάλια ξεκινάμε την κουβέντα μας από τις τελευταίες ευχάριστες επαγγελματικές αλλαγές στη ζωή της, καθώς και το... επικείμενο ταξίδι του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού στον Άγιο Δομίνικο.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Η συνέντευξη της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στο YOU

Φέτος είσαι για δεύτερη χρονιά στα παρασκήνια του «The Voice» στον ΣΚΑΪ. Πώς είναι το κλίμα;

Το «Voice» είναι μία πολύ ευτυχής συγκυρία στη ζωή μου, το κλίμα είναι πολύ ευχάριστο και κεφάτο, περνάω υπέροχα. Μου αρέσει και η αλληλεπίδραση που έχουμε με τους παίκτες, στην ουσία τους υποδέχομαι στη χαρά τους, αφού έχουν περάσει στην επόμενη φάση, οπότε καταλαβαίνεις ότι στήνουμε ένα μικρό πάρτυ backstage.

Συνάντησες κάποιον παίκτη που να ήταν υπερβολικά αγχωμένος;

Ναι, και αγχωμένους και να κλαίνε από χαρά, αλλά αυτά είναι ωραία συναισθήματα. Όπως τους προσεγγίζω, προσπαθώ να καταλάβω τον χαρακτήρα τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και προσαρμόζω τις ερωτήσεις μου ανάλογα. Θέλω οι συνεντεύξεις που τους κάνω να μην είναι γενικές, αλλά προσωποκεντρικές.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός φεύγει για το Survivor All-Star. Πώς ήταν η συνάντησή σας αυτή τη φορά;

Νιώθω πολύ τυχερή, πραγματικά είναι η χαρά της ζωής. Μπορεί να είμαι κουρασμένη από άλλα πράγματα, πριν πάω στο γύρισμα, αλλά μόλις μπαίνει ο Γιώργος στο καμαρίνι, αλλάζουν όλα. Δεν πειράζει που θα φύγει για τα live, γιατί περιμένουμε πολύ το Survivor All-Star.

Θυμάσαι κάποιο αστείο περιστατικό από τα παρασκήνια;

Βάλια Χατζηθεοδώρου περιοδικό YOU

Γενικά οι coaches και όλα τα μέλη του project έχουμε δημιουργήσει μία δεμένη παρέα. Στα παρασκήνια επικρατεί μία... τρέλα, μόνο αστεία περιστατικά έχω να θυμάμαι. Όταν ένας από τους coaches είναι ο Πάνος Μουζουράκης, καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να σκεφτώ μόνο ένα. Το καλύτερο είναι όταν δημιουργεί ολόκληρα σκετσάκια και τραγούδια, μέσα σε δευτερόλεπτα, και ειδικά αν είναι ο Γιώργος Λιανός μπροστά, πετάνε ατάκες ο ένας στον άλλον.

Ευτράπελα σου έχουν τύχει;

Βέβαια. Πέρσι στο πρώτο live μας έδινε αντίστροφη μέτρηση ο floor manager Γιώργος Ασημινάκης, και ξαφνικά ακούστηκε ένα «κρακ», και μου σκίστηκε από πίσω όλο το φόρεμα. Tο έραβαν οι άνθρωποι, ενώ το φόραγα, ο στυλίστας έφυγε δύο δευτερόλεπτα πριν βγούμε στον αέρα. Ήταν τόσο μεγάλο το άγχος μου, ήταν και η πρώτη φορά που βρισκόμουν σε live πρόγραμμα, νομίζω πως είχα ξεχάσει ακόμα και το όνομά μου. Δόξα τω Θεώ στο τέλος όλα πήγαν καλά.

Ποια είναι η δική σου σχέση με το τραγούδι;

(γελάει) Μ' αρέσει η μουσική, από μικρή τραγουδούσα, απλά όχι σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Πέτρος, το αγόρι μου, μού έχει πει ότι έχω καλό μουσικό αυτί και ότι, αν είχα δουλέψει με τον εαυτό μου, ίσως αυτό θα μπορούσε να εξελιχθεί.

Άρα, δεν θα σας δούμε σε ντουέτο;

Μην το λες... Έχουμε ηχογραφήσει κάτι, μεταξύ μας και για πλάκα, που μπορεί κάποια στιγμή να το ανεβάσουμε στα social. Εκείνος, δηλαδή, μου λέει να το ανεβάσουμε, εγώ ντρέπομαι ακόμα.

Τραγουδάτε ο ένας στον άλλον στο σπίτι;

Εγώ τραγουδάω ενώ κάνω δουλειές, ο Πέτρος όχι. Επειδή τραγουδάει σε καθημερινή βάση στο «Καλό Μεσημεράκι», υποθέτω ότι κάπως έτσι προστατεύει τη φωνή του.

Μιλώντας για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά... Έχουν ενημερώσει τους Alcatrash τι μέλλει γενέσθαι από την επόμενη σεζόν;

Βάλια Χατζηθεοδώρου The voice

Όταν φτάνει το τέλος της χρονιάς, τους ρωτάνε αν θέλουν να συνεχίσουν, δεν είναι ότι το γνωρίζουν από πριν. Πιστεύω ότι θα ξέρουν μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά δεν αγχώνονται γιατί δεν είναι αυτή η βασική τους δουλειά. Βέβαια, η τηλεόραση τούς βοήθησε πολύ, ειδικά την περίοδο του κορονοϊού που όλα ήταν κλειστά.

Στις κουβέντες σας με τον σύντροφό σου, Πέτρο Πυλαρινό, είναι ένας γάμος ή ένα παιδί;

Δεν είναι προτεραιότητά μας, ούτε κάνουμε τέτοιου τύπου σχέδια. Από τη στιγμή που είμαστε καλά μαζί, όπως είμαστε, πηγαίνουμε βήμα-βήμα και αν κάποια στιγμή μας δημιουργηθεί η επιθυμία να κάνουμε παιδί, ίσως τότε να σκεφτόμασταν το γάμο. Αλλά χρειάζεται ώριμη σκέψη, δεν είναι κάτι που γίνεται επιπόλαια.

Τη συγκεκριμένη στιγμή στη ζωή σου νιώθεις γεμάτη;

Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά είμαι καλά, δεδομένων των συνθηκών: Έχω την υγεία μου, έχω ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπώ, έχω δουλειά, βασικά πράγματα.

Όταν προσεύχεσαι, για ποια πράγματα ευχαριστείς τον Θεό;

Που είναι καλά οι άνθρωποί μου κι εγώ. Όλα είναι μες στη ζωή, από οικονομικές αναποδιές μέχρι επαγγελματικά και προσωπικά προβλήματα, αλλά όταν έχουμε την υγεία μας μπορούμε να προχωρήσουμε παρακάτω. Οπότε με νοιάζει να είμαι καλά, σωματικά και ψυχικά. Πιστεύω πολύ και μου αρέσει να προσεύχομαι πριν κοιμηθώ.

Αντίστοιχα, χρειάστηκε ποτέ να προσευχηθείς ζητώντας βοήθεια;

Προφανώς, για ένα θέμα υγείας που αντιμετώπιζε ένας δικός μου άνθρωπος, και τον ταλαιπωρούσε πολύ. Βρισκόταν σε μία κατάσταση μη-αναστρέψιμη και απλά παιδευόταν, ήξερα ότι αν «έφευγε», θα απελευθερωνόταν. Θα ήταν εγωιστικό αν ήθελα απλά να ταλαιπωρείται για να τον έχω στη ζωή μου, οπότε σκέφτηκα πως, αν είναι αυτός ο άνθρωπος υποφέρει, να «φύγει» και να ηρεμήσει, οι υπόλοιποι θα βρούμε το δρόμο μας. Οπότε προσπάθησα να σκεφτώ χωρίς εγωισμό και να προσευχηθώ να γίνει αυτό που πρέπει για να είναι καλά αυτός ο άνθρωπος, ό,τι κι αν ήταν αυτό.

Έκλαψες εκείνη τη στιγμή;

Όχι. Γενικά στη ζωή μου βγάζω μία άμυνα, στις δύσκολες στιγμές δεν κλαίω, προσπαθώ να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Αλλά μετά... άνοιξαν οι βρύσες, προφανώς και λυγίζω.

Ζητάς κάτι από τη ζωή σου;

Δεν μου λείπει κάτι, κάνω μικρά όνειρα, γιατί τα μεγάλα σχέδια με αγχώνουν -έχω και το σύνδρομο της καλής μαθήτριας, αν δεν πετύχω τον στόχο μου δεν περνάω καλά. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, θέλω απλά να συνεχίσουν τα πράγματα ως έχουν, και ό,τι καλό έρθει είναι ευπρόσδεκτο.

Το σύνδρομο της καλής μαθήτριας το είχες από μικρή;

Ναι, όπου ήμουν καλή ήθελα να γίνω τέλεια, αν ένιωθα ότι δεν ήμουν καλή σε κάτι, το εγκατέλειπα. Κάτι που είναι μεγάλο λάθος και προσπαθώ πολύ να βελτιώσω, δεν είναι έτσι η ζωή...

Μετάνιωσες για κάτι που εγκατέλειψες;

Για 13 χρόνια έκανα αγωνιστική αεροβική σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Όμως είχα έναν τραυματισμό στο γόνατο, κι επειδή μετά δεν απέδιδα το ίδιο καλά με πριν, το παράτησα. Μπορεί να μην το συνέχιζα σε επίπεδο πρωταθλητισμού, αλλά δεν υπήρχε λόγος να το παρατήσω τελείως.

Εκείνη την περίοδο ένιωθες θηρίο στο κλουβί;

Ναι, θυμάμαι ότι ήταν και περίοδος αγώνων κιόλας, ήμασταν σε ένταση. Στην ενήλικη ζωή μου παλεύω πιο πολύ τα πράγματα που θέλω. (γελάει)

Αν δεν συνέβαινε αυτός ο τραυματισμός, θα το έβλεπες επαγγελματικά;

Βάλια Χατζηθεοδώρου Πέτρος Πυλαρινός

Όχι σε επίπεδο πρωταθλητισμού, όμως κάποια στιγμή θα μπορούσα να κάνω μαθήματα σε παιδιά. Τελικά η ζωή με πήγε αλλού, αλλά δεν πειράζει, γιατί μου αρέσει να ασχολούμαι με πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Αλήθεια, οι πρώτες σου σπουδές ήταν πάνω στην Κοσμετολογία. Αυτό πώς προέκυψε;

Είχα περάσει στη Σχολή Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Πάτρα, αλλά δεν ήθελα να πάω, ούτε να ξαναδώσω Πανελλήνιες. Έψαχνα, λοιπόν, τι μπορούσα να κάνω και επειδή μου άρεσε πολύ το μακιγιάζ σπούδασα Αισθητική-Κοσμετολογία. Όταν άρχισα να δουλεύω επαγγελματικά, από εκεί προέκυψε και το μόντελινγκ, γιατί είχε αρρωστήσει ένα μοντέλο που είχα πάει να βάψω και το αντικατέστησα.

Πώς γνωριστήκατε με την Υβόννη Μπόσνιακ για την οποία μιλάς πάντα με τα καλύτερα λόγια;

Όταν η Υβόννη ετοιμαζόταν να βγάλει σειρά με ρούχα, διοργάνωνε κάστινγκ και ζητούσε μία κοπέλα που δεν ήταν επαγγελματίας μοντέλο. Πέρασα από δοκιμαστικό, με πήρε και δεθήκαμε πολύ, με συμβούλεψε και μου σύστησε ανθρώπους που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν. Μέχρι σήμερα υπάρχει στη ζωή μου και μιλάμε.

Ποια συμβουλή σου έδωσε, που την κρατάς;

Η συμβουλή που μου έχει δώσει η Υβόννη είναι να κάνω πράγματα που με γεμίζουν, να μην κάνω εκπτώσεις στα «θέλω» μου.

Το κάστινγκ για τον «Τροχό της Τύχης», ήρθε μέσω του μόντελινγκ;

Μου πρότειναν να συμμετέχω στο πρώτο GNTM και τους είχα πει ότι δεν με ενδιέφερε. Την επόμενη χρονιά, μου ζήτησαν να κάνουμε ένα ραντεβού, και βρέθηκα σε ένα κάστινγκ για τον «Τροχό». Δεν είχα παρακολουθήσει μέχρι τότε το παιχνίδι, αλλά ήταν τέτοια η χημεία μας με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τους ανθρώπους εκεί, που φεύγοντας ήμουν σίγουρη ότι θα με ξαναπάρουν τηλέφωνο. Μέχρι σήμερα, δύο χρόνια αφότου έχω φύγει, μου λένε ακόμη για τον «Τροχό». Είναι πολύ αγαπητό παιχνίδι, όπως και ο Πέτρος.

Πώς βλέπεις τη διάδοχό σου, Νατάσα Κουβελά;

Μια χαρά, είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και ευχάριστο. Νομίζω αυτό θέλει ο «Τροχός», γιατί κάνεις ψυχαγωγία. Όλα τα κορίτσια που έχουμε περάσει από εκεί, έχουμε εισπράξει την αγάπη του κόσμου.

Οι επόμενοι μήνες τι έχουν για σένα;

Δουλειά και το «TheVoice» κατά βάση, και είμαι χαρούμενη γι' αυτό, γιατί παίρνω ενέργεια από τη δουλειά μου. Όταν ολοκληρώσει τον κύκλο του, δεν ξέρω τι θα έρθει, υπάρχουν κάποια πράγματα που συζητάω και θα ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι διαφορετικό.

Τι εύχεσαι για το 2023;

Ηρεμία σε όλα τα επίπεδα. Νιώθω ότι είμαστε σε μία τρομερή ένταση, βέβαια είναι λογικό γιατί δεν είναι εύκολα αυτά που ζούμε.

Ακούμε καθημερινά για δύσκολα γεγονότα. Ποιο σε σόκαρε περισσότερο;

Ποιο να πρωτοπώ... Φυσικά θα αναφέρω την υπόθεση της Πάτρας, που ήταν #1 αναζήτηση στο google για το 2022 και νομίζω πως πάθαμε όλοι σοκ. Παράλληλα ήταν και οι γυναικοκτονίες, που πραγματικά χάσαμε το μέτρημα, καθώς και το #metoo, όλα αυτά τα σοκαριστικά περιστατικά. Η τόση πληροφορία που παίρνουμε κάθε μέρα είναι δίκοπο μαχαίρι, από τη μία είναι καλό που τα περιστατικά βγαίνουν στο φως, γιατί φαντάζομαι ότι υπήρχαν και πριν απλά δεν ακούγονταν, από την άλλη φοβάμαι ότι παθαίνουμε το ίδιο σοκ συνέχεια και το συνηθίζουμε σιγά-σιγά.

Σου έχουν κάνει ποτέ ανήθικη πρόταση;

Όχι, αλλά ξέρω ανθρώπους που τους έχει τύχει, το έχουμε συζητήσει και είναι πολύ άσχημο. Με στενοχωρεί πολύ που αυτοπροσδιορίζομαι ως «τυχερή», αυτό θα έπρεπε να είναι το φυσιολογικό και να μην το συζητάμε καν.

Ο σύντροφός σου είχε δηλώσει «Κάνω τον σταυρό μου που γύρισε να με κοιτάξει». Βλέποντας όσα συμβαίνουν εκεί έξω, κάνεις κι εσύ τον σταυρό σου, που βρήκες έναν άνθρωπο με τον οποίο ταιριάζετε;

Νιώθω τυχερή που είναι ο Πέτρος στη ζωή μου, για πολλούς λόγους. Με κάνει να νιώθω ασφαλής και ήρεμη, έχω έναν άνθρωπο που είναι εκεί για μένα, ελπίζω πάντα να είμαι κι εγώ για εκείνον. Στο τέλος της ημέρας το πιο βασικό είναι να γυρνάμε στο σπίτι μας, να νιώθουμε καλά και να έχουμε ανθρώπους δίπλα μας που μας ακούν, χαίρονται με τη χαρά μας και στενοχωριούνται με τη λύπη μας. Είμαι πολύ τυχερή που έχω έναν τέτοιον άνθρωπο, οπότε με αυτήν την έννοια κάνω κι εγώ τον σταυρό μου!

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 11/1, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ