Μπέττυ Μαγγίρα: «Πετάγεται ο Βασάλος και λέει: "Γιατί δεν έχεις εκπομπή στην τηλεόραση;" Γιατί τις παίρνετε εσείς αγόρι μου που βγαίνετε απ’ τα reality!»

Τον ξεμπρόστιασε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα: «Πετάγεται ο Βασάλος και λέει:

Το Survivor All Star ξεκίνησε και κάθε εκπομπή ασχολείται με όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι την πρώτη εβδομάδα. Έτσι, λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης 11/1 δεν έλειψαν τα σχόλια και από την εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, για το ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, στο στόχαστρο βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος (δείτε εδώ το σεξουαλικό όνειρο που είδε), τον οποίο "κατακεραύνωσε" ο Τριαντάφυλλος (δείτε εδώ τι είπε), κάτι που έδωσε την αφορμή στην Μπέττυ Μαγγίρα να πει την δική της άποψη και να "κράξει" με την σειρά της τον διαγωνιζόμενο.

«Αυτό που εισπράττω φέτος είναι ότι οι παίκτες είναι σαν να μην έχουν πάθος. Σαν να μην ήθελαν να πάνε», είχε σχολιάσει τις προηγούμενες ημέρες.

Το ξέσπασμα της Μπέττυς Μαγγίρα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Ο Βασάλος έμαθε πολύ καλή τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια. Τα λέει, τα πουλάει. Έχει πει βέβαια ατακούλες ο Βασάλος. Σε μένα που είχα πάει καλεσμένη στη Σίσσυ είχε πει κορυφαία ατάκα», ανέφερε αρχικά παρουσιάστρια.

«Με παίνευε ρε παιδί μου η Σίσσυ… και πετάγεται ο Βασάλος και λέει: ε τότε γιατί δεν έχεις εκπομπή στην τηλεόραση; Πώς δεν του είπα: γιατί τις παίρνετε εσείς αγόρι μου που βγαίνετε απ’ τα reality! Εμείς εδώ κοψοχρονιά τόσα χρόνια με τον σταυρό στο χέρι», πρόσθεσε στη συνέχεια μεταξύ σοβαρού και αστείου.

«Μ’ αρέσει που τον βλέπω στο Survivor. Τόσα χρόνια που τον έβλεπα με τη Σίσσυ, δεν τον έβλεπα να βρίσκει τον χώρο του μέσα εκεί, να μπορεί να μιλήσει, να ανθίσει. Εκεί δεύτερη μέρα άνθισε το μπουμπούκι μου και κάνει τηλεόραση», επισήμανε τότε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.